otkrio mnogo o njihovom odnosu

ŽAO MI JE ŠTO NISAM JAČE: Isplivao šokantni snimak razgovora Amber Herd i Džonija Depa - ovo je prava istina o NASILJU!

2

Svet je brzinom svetlosti obišao snimak razgovora bivših supružnika koji je otkrio mnogo o njihovom odnosu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U razgovorima glumaca i bivših supružnika snimljenim 2015. godine Amber Herd priznaje da je u besu fizički napala Džonija Depa, provocirala ga i na kraju svega mu obećavala da - neće više biti nasilna.

 

- Reci svetu: "Ja, Džoni Dep, muškarac, žrtva sam porodičnog nasilja" Reci im to i videćemo koliko će ti ljudi verovati ili stati na tvoju stranu - samo je deo šokantnog snimka razgovora između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa u kojem glumica priznaje da je fizički zlostavljala popularnog glumca uz to govoreći kako niko neće verovati da je sitna žena poput nje nasrnula na muškarca.

 

Snimak je nastao 2015. godine tokom bračne terapije, dan nakon što je Dep tvrdio da ga je 33-godišnja Herd udarila.

 

foto: Profimedia

Glumčev advokat potvrdio je da je tridesetominutni razgovor autentičan i da su i glumac i Amber znali da se sve snima.

 

- Nisam te udarila šakom. Žao mi je što te nisam jače ošamarila, ali nisam te izudarala. Ljubavi, nisi bio nokautiran. Ne znam koji sam tačno pokret rukom napravila, ali dobro si. Nisam te povredila, nisam te izudarala. Samo sam te udarila. J..... si beba - rekla je Amber, na što joj je Dep odgovorio:

 

- Ja sam beba jer ti započinješ fizički nasilne svađe?

 

Uznemirena Herd u snimku priznaje da postaje fizički nasilna jer se Dep povuče svaki put kada nastane bilo kakva vrsta prepirke.

 

Pri kraju snimka, nakon što se Heard smirila, zaključuju da moraju da porade na braku i da bolje komuniciraju.

 

- Volim te najviše na svetu. Ne želim da te ostavim. Ne želim razvod. Ne želim da odeš iz moga života. Želim mir, ali ako ponovno dođe do fizičkog obračuna, moramo da se rastanemo - rekao je 56-godišnji Dep.

 

foto: Profimedia

- Ne mogu da ti obećam da neću biti nasilna, ponekad se toliko naljutim da jednostavno puknem. Mogu da ti obećam da ću pokušati da se sredim, da neću pominjati razvod - odgovorila je Aber.

 

Godinu dana od kako je nastao snimak ona je podnela zahtev za razvod braka i zatražila je zabranu pristupa tvrdivši da Dep nju fizički zlostavlja.

U to vrijeme nisu smjeli da pričaju ali iz snimka razgovora, očigledno je da su to prekršili.

 

- Ubijaš me! Mog sina u školi maltretiraju govoreći da tuče žene. Nisi razmišljala o takvim stvarima, Amber! - zabrinuto je rekao glumac.


Herd se tokom telefonskog razgovora prisetila svađe koja je izbila samo mesec dana nakon njihovog venčanja kada je Dep ostao bez ela prsta.

 

- Oprosti, ali bojala sam se za svoj život. Mislila sam da ćeš me slučajno ubiti. Rekla sam ti to - rekla je.

 

- Amber, ostao sam bez prsta! Bacila si mi limenku u lice i prerezala mi prst bocom votke - odgovara joj glumac.

 

Podsetimo, njih dvoje su se razveli 2016, a ona je razvodom dobila sedam miliona dolara koje je dala u humanitarne svhe. Godine 2018. poslala je otvoreno pismom u kojem je tvrdila da je bila žrtva porodičnog nasilja, a Dep je odgovorio protivtužbom.

 

Nakon objavljivaja ovih snimaka fanovi glumca traže pravdu za njega. Pokrenute su peticije da se on vrati u franšizu "Pirati sa Kariba", a da se Amber oduzem uloga u novom filmu "Aquaman 2".

 

 

makonda-tracker