DOŠLA JE SPREMNA!

NJENE STARIJE KOLEGE SE TOGA NISU SETILE: Nikad ne biste pogodili šta se nalazi u torbici ove male zvezde crvenog tepiha

12

Šarmantna desetogodišnja Džulija Baters, najmlađa zvezda filma „Bilo jednom u Holivudu“, dosetila se kako može da spoji lepo i korisno i nasmejala planetu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na crvenom tepihu pred 92. svečanu ceremoniju dodelu nagrade Oskar imali smo priliku da vidimo i nekoliko mališana, koji su nakratko ukrali šou od svojih slavnih kolega i nominovanih zvezda.

 

I dok su se Roman Grifin Dejvis (12) i Arči Jejts (11), dečaci iz filma Jojo Rabbit, odlično provodili i šalili na crvenom tepihu…

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

...njihova mlađa koleginica Džulija Baters (10) strpljivo je pozirala u stillu velike filmske dive.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ono što je, međutim, malo ko znao jeste da je Džulija, baš kao velika, pažljivo isplanirala svoj dolazak na dodelu nagrada, a jedna od tajni njenog dobrog raspoloženja krila se u njenoj torbici. Ne samo u tome koliko je dobro izgledala u kombinaciji s njenom simpatičnom odevnom kombinacijom nego bukvalno — unutar torbice. Džulija je, naime, spakovala sendvič.

 

 

Kada je čula da će meni u Dolbi teatru biti veganski, što je Holivud pozdravio s veliki oduševljenjem, mala glumica nije bila zadovoljna, pa je spakovala užinu kako bi lakše podnela višečasovnu dodelu nagrada. Njen izbor pao je na sendvič sa ćuretinom.

 

Ne sviđa mi se hrana koja će biti ovde — jednostavno je objasnila Džulija tokom razgovora s novinarima koje je zanimalo šta ima u torbici.

 

Batersova je, inače, ponela tašnicu modne kuće Marzook vrednu 2.500 dolara, dok njenu odeću potpisuje Kristijan Sirijano.

 

 

makonda-tracker