imaju i jedan poseban nadimak

NI ANĐELINA NI DŽENIFER! Bred Pit i Leonardo Dikaprio uhvaćeni kako se drže za ruke (FOTO)

0

Na nedavno održanoj dodeli Oskara slavni glumac Bred Pit nagrađen je za najbolju mušku sporednu ulogu, pa je nakratko njegov ljubavni život bio u drugom planu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od najcenjenijih glumaca u Holivudu nagrađen je za svoju ulogu u filmu „Bilo jednom u Holivudu“, čiju režiju potpisuje Kventin Tarantino, a podršku mu je u trenutku dok je iščekivao da čuje svoje ime pružala ekipa s kojom je sarađivao na snimanju ovog ostvarenja.

 

Među njima je bio i Leonardo Dikaprio, koji je svog kolegu i prijatelja uhvatio za ruku u ovom važnom trenutku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews) on

 

Tako je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu, dok se spekuliše o njegovom odnosu s bivšim suprugama Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli, u ovim napetim trenucima podršku dobio — od dragog prijatelja.

 

Njih dvojica su se, inače, sprijateljili na setu Tarantinovog filma, a Bred je nedavno ispričao u intervjuu za Entertainment Weekly da je Leonardo za njega smislio originalan nadimak — Ljubavnik!

 

Zove me „ljubavniče“. Pomalo je zbunjujuće, ali pristajem — rekao je Pit i dodao da je njegov odnos s kolegom takav da uvek navijaju jedan za drugog i neizmerno se poštuju, kao i da se uvek dobro ismeju kad provode vreme zajedno.

 

 

makonda-tracker