ŠOK

NJEN DEČKO JE UGLEDNI POLITIČAR I SVET JE OBOŽAVA: Jedna od NAJSEKSEPILNIJIH glumica na svetu priznala da je gej!

1

Iako se godinama spekulisalo da je naklonjenija pripadnicama ženskog pola, glumica je tek sad bila otvorena na tu temu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rosario Doson, koju smo obožavali u filmovima Sin City, Unstoppable i Top Five deklarisala se kao homoseksualka, a za ovaj potez odlučila se jer je trenutno u vezi zbog koje je „odgovorna u vezi sa svojim izborima u ljubavi“.

 

Glumica je, naime, već dve godine u vezi sa senatorom Korijem Brukerom, jednim od bivših kandidata za predsednika SAD unutar Demokratske stranke. Ona je tokom intervjua za Bustle u kojem je pričala o vezi s njim prokomentarisala tračeve da se još 2018. godine deklarisala kao gej, za šta je istakla da nije istina i da je samo želela da pruži podršku LGBTQ+ osobama.

 

Ljudi su pričali kako sam izašla iz ormana… Nisam to uradila. Mislim, to nije netačno, ali nikad nisam stvarno izašla iz ormana. Mislim, izgleda da upravo to radim — rekla je Rosario.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Glumica je objasnila da ipak nikad nije bila sa ženom, zbog čega je dosta analizirala sopstvenu seksualnost.

 

Nikad nisam imala takvu vezu, zato nikad nisam imala osećaj da je to autentično — iskrena je Dosonova.

 

Sada kada je u ozbiljnoj vezi, ona želi da bude iskrena po svim pitanjima.

 

Ovo je prvi put da imam osećaj da moram da budem odgovorna u vezi sa svojim izborima u ljubavi, što je izazov. Ako se zaljubite, zaljubite se. Ali postoji još jedan aspekt koji treba imati na umu: da bi ovo značilo da pod mikroskop stavljam svoju porodicu i, naročito, ćerku.

 

Iako glumica nije izrazito sebe nazvala ni lezbijkom, ali ni biseksualkom, različiti mediji širom sveta koriste ove termine u vestima o tome da se Rosario deklarisala kao LGBTQ+ osoba, a njeni obožavaoci čestitaju joj i izražavaju divljenje zbog njene hrabrosti.

 

 

makonda-tracker