ne skida osmeh

S NJOM NIKAD NIJE DOSADNO! Irina Šajk se fotografisala ZAGRLJENA s Bredlijem Kuperom, pa pokazala novog dečka?!

0

Nakon što su mediji preneli da su glumac i manekenka, sedam meseci nakon raskida, prvi put viđeni na istom mestu, pojavila se i njihova zajednička fotografija, ali to nije vest dana kada je reč o Irini Šajk!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ruska manekenka prisustvovala je preksinoć žurki koju su britanski Vogue i Tiffany & Co organizovali povodom dodele BAFTA nagrada, a paparaci su zabeležili da je na istom događaju bio i njen bivši partner Bredli Kuper, s kojim Ruskinja ima ćerkicu Leu i od kojeg se rastala pre sedam meseci.

 

Iako se najpre pisalo kako oni nisu viđeni zajedno cele večeri, pojavila se fotografija na kojoj su Irina i Bredli zagrljeni, u društvu s urednikom slavnog magazina Edvardom Eninfulom. I manekenka i glumac izgledaju odlično raspoloženo, a obožavaoci (nekadašnjeg) para odmah su počeli da spekulišu da je pomirenje na pomolu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

Irina Šajk je, međutim, uspela da čak i ova fotografija ostane u drugom planu, i to objavivši na svom profilu na Instagramu fotografiju za koju je pozirala s italijanskim dizajnerom Rikardom Tišijem.

 

Gospodin i gospođa Tiši — napisala je manekenka, a on joj je odgovorio: „Mnogo te volim“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Mnogi su zbog toga pomislili da je Šajkova tako želela da pokaže da je u vezi s Tišijem, ali još uvek nema potvrde ovih glasina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riccardo Tisci (@riccardotisci17) on

 

Inače, poznato je da je kreator njen blizak prijatelj i da se često pojavljuju zajedno, a on je jednom prilikom izjavio da je „gej od rođenja“ i da mu je to „uvek bilo u redu“. Ipak, obožavaoci Irine Šajk izgleda bez obzira na to čeznu da ona ponovo pronađe ljubav...

 

 

makonda-tracker