još su bliskiji

IPAK NISU MOGLI JEDNO BEZ DRUGOG: Najlepši par u svetu slavnih se POMIRIO

1

Nakon raskida u poslednjim danima 2019. godine, zgodni glumac i lepa pevačica shvatili su da su najsrećniji kad su zajedno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od raskida poznatih koji je fanovima teško pao prošle godine nesumnjivo je rastanak glumca Čeninga Tejtuma (39) i pevačice Džesi Džej (31), koji su sve oduševljavali simpatičnim fotografijama koje su delili na društvenim mrežama, ali i neodoljivim paparaco snimcima koji su svedočili o njihovoj ljubavi.

 

Čening i Džesi Džej su raskinuli pre mesec dana. I dalje su bliski i još uvek su dobri prijatelji — rekao je tada za Us Weekly izvor blizak paru.

 

Sada stižu lepe vesti — par se pomirio!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Samo dva meseca nakon što su pošli svako svojim putem, Čening i Džesi uživaju zajedno, a E! Javlja da oni „izgledaju veoma srećno što ponovo zajedno provode vreme“. Navodno, nakon što su bili rastavljeno nekoliko nedelja, shvatili su koliko znače jedno drugom.

 

Par je započeo vezu svega dva meseca nakon što je glumac objavio da se nakon devet godina braka razvodi od supruge i koleginice Džene Djuan Tejtum. Gotovo od prvog dana, bili su veoma otvoreni kada je reč o njihovoj vezi, objavljivali su zajedničke fotografije i jedno drugom javno izjavljivali ljubav.

 

Glumčeva bivša supruga nedavno je izjavila da je iz medija saznala da Čening ima novu devojku, u trenutku dok još uvek nisu bili zvanično razvedeni.

 

 

makonda-tracker