jednostavno — ume!

24 SATA, 3 FENOMENALNE KOMBINACIJE: Zvanično najbolje odevena zvezda juče je demonstrirala MODNU MAGIJU (FOTO)

2

Atraktivna glumica i model, nekadašnja Mis sveta, nedavno je od strane magazina People proglašena najbolje obučenom poznatom damom, a njeni najnoviji autfiti pokazali su da joj je ova laskava titula pripala opravdano.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prijanka Čopra (37) uvek i u svakoj situaciji izgleda fenomenalno! Njen suprug Nik Džonas (27) i ona su, kad izlaze zajedno, besprekorno usklađeni, ali je i svaki Prijankin stil kada je pred paparacima sama prava mala modna lekcija. Pre nekoliko dana nam je ova šarmantna dama iz Indije ponovo to potvrdila — i to tri puta!

 

Čopra je, naime, u jednom danu imala nekoliko zakazanih intervjua zbog promocije svog novog filma The Sky Is Pink, a kako su svi oni bili televizijski, lepotica od stila kakva je ona nije mogla sebi da dopusti da se pojavi identično odevena.

 

Prva kombinacija

 

Najpre je, u skladu s nazivom svog novog filmskog hita, Prijanka prošetala u mini-haljini krem boje koja je, budući da je zatvorena i ima ruke tri-četvrt dužine, u prvi plan stavila njene savršeno izvajane noge.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Supruga Nika Džonasa kombinovala je ovaj komad sa salonkama crne boje koje krasi i jedan tanak kaiš oko zgloba.

 

Druga kombinacija

 

Nešto kasnije, videli smo je u tirkiznoj haljini iste dužine modne kuće Max Mara. Prijanka se opredelila za okovratnik u vidu rolke i duge rukave, dok haljina prati liniju njenog tela.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Slavna lepotica mislila je i na detalje koje mnogi nisu primetili: naime, i njena kuca Dijana imala je ogrlicu u nijansi u kojoj je njena haljina! Ovaj stil upotpunila je salonkama bronzane boje, koje su joj dodatno vizuelno izdužile figuru.

 

Treća kombinacija


Sledećom njenom modnom kombinacijom ponovo je dominirala roze boje- Prijanka je, naime, ponela haljinu ugledne njujorške modne kuće Markarian sa cvetnim dezenom, koja naglašava dekolte i doseže nešto ispod kolena.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Što se tiče obuće, odabrala je neobične salonke roze boje sa srebrnim kaišem koji se proteže preko stopala.

 

Savršeno!

 

 

makonda-tracker