NIJE ZA TE STVARI

Kim Kardašijan priznala da je konzumirala DROGU: Kad je prvi put uzela ekstazi, UDALA SE, a drugi put je uradila nešto što ju je KATAPULTIRALO među svetske zvezde, ali i žestoko OSRAMOTILO

0

Slavna starleta konačno je otkrila jednu od svojih najmračnijih tajni na putu ka svetskoj popularnosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U najnovijoj epizodi emisije “U korak s Kardašijanovima”, najveća zvezda ovog rijalitija Kim priznala je da je, u trenutku kad je snimala porno video koji ju je vinuo u zvezde, zapravo bila pod dejstvom droge.

 

- Prvi put kad sam uzela ekstazi, udala sam se. Drugi put, snimila sam kućni video. Mislim da je jasno da takve stvari na mene loše deluju – kazala je Kim Kardašijan.

 

Da je udaja za Dejmona Tomasa bila nepromišljena, pokazalo se u trenutku kada se ispostavilo da je za nju razvod maltene nemoguća misija. A što se kućnog videa s Vilijamom Norvudom tiče, on joj jeste pomogao da se vine u sam vrh, ali pitanje je da li je proživljena sramota vredna sve te pažnje.

 

- Na snimku se jasno vidi da sam pod dejstvom droge. Sve vreme mi se trese vilica – kazala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Ova epizoda slavnog rijalitija izazvala je brojne kritike javnosti, pošto je Kim neko na koga se tinejdžerke ugledaju, pa nikako nije u redu da tako otvoreno govori o tome da je uopšte konzumirala nelegalne supstance, a nekmoli da su one na tako nemoralan i skandalozan način doprinele njenoj popularnosti.

 

 

makonda-tracker