kako vam se čini?

PRELEPE DAME SU OČARALE NA CRVENOM TEPIHU: Na dodeli MTV nagrada modnu pobedu odnela je devojka fudbalera!

0

Sevilja je sinoć bila prestonica dobre zabave

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Juče je u Sevilji održana dodela Evropska dodela MTV video muzičkih nagrada, na kojoj su nastupale brojne zvezde. Dua Lipa (24) je bila jedna od glavnih izvođača na ovogodišnjoj dodeli, a na pozornici su zasijale i pop zvezda Sofija Rejes, Akon, Ava Maks, Mabel i mnogi drugi-

 

Ipak, najveću pažnju fotoreportera privukli su fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo (34) i njegova devojka Georgina Rodrigez (25).

 

foto: Profimedia

Georgina se pojavila u kraljevsko plavoj uskoj haljini s dubokim dekolteom i dubokim šlicem i zadovoljno je pozirala pored svog partnera, koji je za ovu priliku odabrao crveno odelo i belu majicu.

 

Ništa manje pažnje nije privukla pevačica Nikol Šerzinger (41) koja je za ovu priliku odabrala crnu haljinu spuštenih ramena koja je dodatno naglasila njen dekolte. Iskombinovala ju je sa srebrnim čizmamam iznad kolena.

 

foto: Profimedia

Glumica i pevačica Himena Baron takođe je privukla veliku pažnju i to zbog provokativnog izdanja u kome se pojavila. Naime, ona je nosila teksas farmerke i neobičan srebrni brushalter koji je pokrio samo najintimniji deo njenih grudi.

 

foto: Profimedia

MTV nagradu za najbolji video spot dobila je Tejlor Svift (29) za pesmu 'ME!' koju izvodi s Brendonom Jurijem (32). U kategoriji za najbolji hip-hop pobedila je Niki Minaž (36), a najbolju elektronsku muziku sudeći prema MTV-ju proizvodi Martin Gariks (23).

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker