strašno

POSRNUĆE JEDNE PORODICE I MNOGO GNUSNIH DETALJA: Optužio pokojnu sestru da ga je silovala kad je imao SAMO 10 GODINA, ali ni to NIJE SVE

0

Ova porodica je poslednjih godina pala u zaborav, ali ponovo je dobila svojih 5 minuta.

aron i lesli karter
aron i lesli karterfoto: Profimedia

U pitanju je porodica Karter, u kojoj je svakako najpoznatiji član Backstreet Boy Nik Karter, ali tu je i njegov mlađi brat Aron Karter, koji se nije toliko proslavio muzikom koliko skandalima, kojih u poslednje vreme ima previše.

 

Podsetimo, Aron je otvoreno priznao kako pati od celog niza psihičkih poremećaja, a godinama već ima i problema s drogom, zbog čega su Nik i njihova sestra Ejndžel nedavno tražili zabranu pristupa. Kako je otkrio sam Nik, Aron mu je pretio kako će mu ubiti suprugu i nerođeno dete.

 

aron karter
aron karterfoto: Instagram Printscreen

Nakon pažljivog razmatranja moja sestra Ejndžel i ja sa žalošću potvrđujemo da smo tražili zabranu pristupa za svog brata Arona. Zbog njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da sanja o tome da povredi moju trudnu suprugu nismo imali izbora nego učiniti sve kako bismo zaštitili sebe i svoju porodicu. Volimo svog brata i nadamo se da će dobiti odgovarajuću brigu pre nego što naudi sebi ili bilo kome drugome", napisao je Nik na Tviteru, a ubrzo je stigao Aronov odgovor.

Zaprepašćen sam optužbama protiv sebe i ne želim nikome naštetiti, a pogotovo svojoj porodici", prvo je napisao, a zatim je na Tviteru optužio brata da je silovatelj.

Takođe, naglasio je kako više nema problema sa zavisnošću, jer se lečio, te je sada čist. Posrnuli 31-godišnjak sada je izneo i teške optužbe protiv preminule sestre Lesli, čime je potvrdio kako ne misli da stane s provlačenjem prljavog veša po društvenim mrežama.

 

Na sledećoj strani pročitajte gnusne detalje njegove optužbe.

 

makonda-tracker