verovali ili ne

PROFESOR MU JE REKAO DA NE UME DA GLUMI, A ONDA SU SE SRELI KAD JE OVAJ POSTAO ZVEZDA: Bred Pit otkrio zanimljivu anegdotu o kolegi i sigurno ne slutite kako se završila

0

Bred Pit cenjen je po ulogama u nešto ozbiljnijim filmovima, dok se njegov kolega Adam Sendler proslavio u komedijama, a malo je poznato da imaju mnogo toga zajedničkog.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bred Pit i Adam Sendler stigli su u Holivud u približno vreme, tokom kasnih osamdesetih godina prošlog veka, na početku karijere sarađivali su sa istim ljudima, ali putevi su im se razišli. Dok je Bred nizao uloge u trilerima i dramama, Sendler je postao jedna od najvećih zvezda holivudskih komedija, naročito devedesetih godina.

 

 

Nije mnogo njihovih obožavalaca znalo da su oni i danas prijatelji, a sudeći po anegdoti koju je Bred ispričao, očigledno su veoma bliski i dele dosta priča o svojim životima.

 


Glumci su nedavno intervjuisali jedan drugog za list Variety u okviru njihovog projekta Actors on Actors, a Pit je tom prilikom ispričao jednu od Sendlerovih zanimljivijih anegdota.


Kako je istakao, dok je Adam Sendler studirao na Njujorškom univerzitetu, jedan od njegovih profesora glume pozvao ga je na pivo. delovao je zabrinuto i ozbiljno, i to s razlogom — kada su otišli na piće, rekao mu je da on jednostavno nije talentovan, da ne smatra da će ikada biti dobar glumac i bi trebalo da razmisli o nekom drugom putu, drugom zanimanju. Za Sendlera to nije dolazilo u obzir.

 

foto: Profimedia

Ova priča ima i svoj drugi deo. To je moja omiljena priča o Adamu Sendleru, mislim da govori mnogo o tebi — istakao je Bred Pit.


Kako je objasnio, Sendler je mnogo godina kasnije, dok je bio na vrhuncu slave, sedeo je u jednom kafiću, kada je ugledao svog starog profesora. Baš onog koji mu je rekao da nikada neće uspeti u glumi. Međutim, umesto da mu utrlja na nos svoj uspeh, kao što bi mnogi učinili, Adam Sendler radosno je pozvao profesora da mu se pridruži za stolom i predstavio ga svojim prijateljima kao jedinog profesora koji mu je platio piće dok je bio student.


To je momak kog znam. I mislim da si zato ovde i posle toliko godina — zaključio je Bred.

 

 

makonda-tracker