iskreno za 30 minuta

Minja Subota doživeo NEPRIJATNOST na aerodromu: Umalo me nisu pustili u avion jer mi nisu poverovali da je OVO moje PRAVO IME!

0

Gost emisije “30 MINUTA” ovog petka, 25. maja od 20:30h na EDU TV - Obrazovnoj televiziji je kompozitor, čuveni televizijski voditelj i muzičar Minja Subota.

foto: promo
foto: promo


Krajem prošle godine proslavio je dva velika datuma, rođendan, ali i 38 godina braka. Nedavno je predstavljen njegov novi album, pod nazivom “Za moju ludu i večno mladu generaciju” u izdanju Jugotona. Rekao je da druženje sa mladima i stvaranje za njih - tajna večne mladosti. Uvek ističe da je podjednako bilo važno da stvara i za decu i za odrasle.

foto: promo

Za “Muzički tobogan” kaže da je bio za celu porodicu, svi su uživali, ne samo deca, i upravo je zato doživeo orgromnu popularnost. On je diplomirani inženjer elektrotehnike ali nikada nije radio u struci. Za gledaoce “30 MINUTA” ispričao je kako je jednom prilikom doživeo neprijatnost na aerodromu, kada mu nisu poverovali da je njegovo pravo ime Milan i umolao ga nisu pustili u avion.

 

Autor i voditelj Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker