potresno

NAJMRAČNIJU TAJNU PONELA JE SA SOBOM U GROB: Muzička diva je još kao devojčica doživela UŽASE, a o tome NIKADA nije govorila

0

Vitni Hjuston je bila jedna od najvećih muzičkih diva. Do svoje smrti nije podelila čak ni sa članovima porodice, pa ni sa majkom, svoju najmračniju tajnu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njeno telo je pronađeno u kadi Beverli Hilton hotela, kada joj je bilo samo 48 godina, nakon što je uzela kombinaciju kokaina, kanabisa i nekoliko različitih pilula, što njeno krhko telo nije moglo da podnese.

 

Glasine o tome kako se drogira počele su kružiti kasnih 90-ih i to nakon što je do izražaja počelo dolaziti sve nervoznije i otresito ponašanje, otkazivanje zakaznih nastupa, ali i nagli gubitak težine.

 

2000. godine otkazan joj je angažman na svečanosti dodele Oskara, a iako su njeni prijatelji tvrdili da je imala problema sa grlom, kasnije se ispostavilo da tamo jednostavno nije bila poželjna.

 

 

Vitni je istinu o svojoj zavisnosti priznala tek 2009. godine u televizijskom šouu Opre Vinfri, otkrivajući da je to glavni razlog gubitka kilograma, a ne stres, kako je to tada tvrdila.

 

Ipak, o jednoj stvari nikada nije pričala, tačnije o mračnoj porodičnoj tajni s kojom se borila čitavog svog života...

 

Priznala ju je zapravo samo jednoj osobi, svojoj dugogodišnjoj asistentkinji, koja ju je pažljivo saslušala kada joj je pevačka diva ispričala sve o zlostavljanju koje je doživela kao devojčica - i to od ženskog člana svoje porodice.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Profimedia

 

Asistentkinja po imenu Meri ispričala je kako je saznala šokantnu istinu:

 

Vitni me pogledala i rekla mi, "Bila sam zlostavljana i u mlađoj dobi. Ali, to mi nije činio muškarac, bila je žena. Imala je suze u očima i rekla da njena majka nije imala pojma što se događalo, te kako joj nikada nije ništa o tome rekla. Nije joj htela reći jer je verovala da će joj majka povrediti tu osobu koja ju je zlostavljala. Suze su joj se slivale niz lice i u tom sam je trenutku samo zagrlila. Rekla sam joj da mora reći majci kada se smiri jer će tako skinuti teški teret s leđa", izjavila je Meri u dokumentarcu.

Dok Vitni nikada nije imenovala svoju zlostavljačicu, njen stariji polubrat Geri Garland tvrdio je da je i on bio zlostavljan, i to od strane svoje rođake Di Di Vorvik.

 

Di Di, koja je preminula 2008. godine, u vreme kada su se zlostavljanja navodno dogodila bila je u kasnim 20-im godinama.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Geri je otkrio svoju stranu priče u istom filmu gde i Meri:

 

"Kao dete od sedam, osam i devet godina zlostavljala me članica moje porodice. Majka i otac su bili često odsutni, tako da su nas za to vreme čuvali razni ljudi. Četiri ili pet različitih porodica je brinulo o nama", objasnio je.

 

Majka Vitni Hjuston, Cisi Hjuston, ostavljala svoju decu na brigu drugim članovima porodice dok je ona odlazila na turneje. Bilo je to nešto što je Vitni kao majka odbijala učiniti i radije je svoju ćerku Bobi Kristinu vodila svuda sa sobom.

 

Meri je u dokumentarnom filmu otkrila kako misli da se Vitni sramila onoga što joj se dogodilo, te da je to bio glavni razlog što je svoju tajnu ponela sa sobom u grob. O svemu se oglasila i Cisi nakon što je dokumentarni film objavljen i to putem službene objave.

 

"Ovom objavom ne pokušavamo braniti, oprostiti ili opravdati zločin zlostavljanja. Isto tako ne možemo doći sebi od šoka i užasa koje osećamo zbog verovanja da je moja nećaka Di Di zlostavljala dvoje od moje troje dece", izjavila je.

 

 

makonda-tracker