strašan život

UNUTAR NJIHOVA 4 ZIDA DEŠAVAO SE — PAKAO: Najšokantniji detalji iz života Majkla Daglasa i njegovog sina Kamerona zaprepastili su svet

0

Memoari Majklovog sina otkrili su svu prljavštinu, zataškavanu istinu i ono o čemu se nije javno govorilo.

foto: Profimedia

Nakon toga Obaveštajna služba za suzbijanje droge usmerila je svu pažnju na njega, a iako je mislio da Majkl nije upućen u njegove kriminalne aktivnosti, on je sve dobro znao i bio je taj koji ga je pokušao da ga upozori da dolaze po njega.

 

"Izađi iz kuće odmah, dolaze po tebe", nazvao ga je i rekao mu.

Policija ga je na kraju našla u hotelskoj sobi jednog njujorškog hotela. Priznao je sve za posedovanje droge i dilovanje. Majkl i Dajandra su priznali pred sudom da su zakazali kao roditelji.

 

Nakon što je zatvoren, Kameron se čuo s ocem više nego ikada pre, pisali su jedan drugom pisma svake nedelje, a s dedom Kirkom se dopisivao jednom u dve nedelje. Zahvalio im je na sebi svojstven način. Naime, tetovirao je njegove likove na na torzu.

 

 

On ni u zatvoru nije prestao da se drogira, već je uhvaćen s drogom iza rešetaka, pa mu je kazna udvostručena. Upadao je i u tuče, a zbog svega je u samici proveo dve godine.

 

Na slobodu je izašao 2016. godine, a danas je u srećnoj vezi s učiteljicom joge Vivijan, koja mu je rodila ćerku. Tvrdi da je zahvalan što porodica nije odustala od njega iako to nije zaslužio.

makonda-tracker