strašan život

UNUTAR NJIHOVA 4 ZIDA DEŠAVAO SE — PAKAO: Najšokantniji detalji iz života Majkla Daglasa i njegovog sina Kamerona zaprepastili su svet

0

Memoari Majklovog sina otkrili su svu prljavštinu, zataškavanu istinu i ono o čemu se nije javno govorilo.

foto: Profimedia

S 13 godina pio je alkohol i drogirao se, kupovao marihuanu na ulici, eksperimentisao s haluciogenim gljivama i LSD-jem. Danas veruje kako je to bio rezultat usamljenosti i ulaska u loše društvo.

 

Početkom 90-ih brak njegovih roditelja se počeo raspadati, a on je zbog upotrebe droga izbačen iz škole. U to je vreme sam Majkl je završio na odvikavanju i to samo kako bi umirio suprugu koja ga je pronašla u krevetu s drugom ženom.

 

Kad je Kameron imao 17 godina, počeo je uzimati heroin i tekući kokain. Uskoro je postao toliko očajan da je kokain ubrizgavao u vene tri puta u jednom satu.

 

Roditelji, koji su često bili odsutni, tada nisu imali pojma o njegovoj zavisnosti i problemima s drogom. Dajandra je verovala kako u sobi čuva igračke iz detinjstva zbog nostalgije, a on je u njima zapravo čuvao drogu.

Počeo je naoružan pištoljem da pljačka motele, tukao se i bio nasilan, a jednom se potukao i s ocem. Nekoliko godina proveo je između popravnih domova, rehabilitacijskih centara i kampova za problematične tinejdžere.

S 19 godina završio je prvi put u zatvoru zbog nošenja oružja.

 

 

Uprkos svim problemima i narušenom odnosu, Majkl je pitao Kamerona da mu bude venčani kum na venčanju s Ketrin Zitom Džouns 2000. godine, iako je bio krajnje ogorčen zbog njega. Tek nakon što je dobio decu s Ketrin, počeo je ponovo da otvoreno razgovara s njim.

 

"Neću biti dobar s tobom jer mislim da ćeš umreti. Predoziraćeš se ili će te neko ubiti, ili ćeš ti nekoga ubiti. Pokušavam da se emocionalno pripremim za to", rekao je otac sinu, koji je u to veeme prodavao najskuplju drogu.

 

Ozbiljniji problem izbegao je kada ga je jednog dana na ulici u automobilu zaustavio čovek i obratio mu se kroz prozor. Dotični je zapravo bio član Američke tajne službe i hteo je samo da ga upozori da će njegovim putem proći bivši američki predsednik Bll Klinton. Međutim, Kameron je nagazio na gas i povukao agenta sa sobom nekoliko metara, a koji je na sreću prošao bez ozbiljnih povreda...

 

Nastavak ispovesti na sledećoj strani.

 

makonda-tracker