strašan život

UNUTAR NJIHOVA 4 ZIDA DEŠAVAO SE — PAKAO: Najšokantniji detalji iz života Majkla Daglasa i njegovog sina Kamerona zaprepastili su svet

0

Memoari Majklovog sina otkrili su svu prljavštinu, zataškavanu istinu i ono o čemu se nije javno govorilo.

foto: Profimedia

Majkl uvek brani sina, nazivajući ga sjajnim i slatkim detetom. No, prema njegovoj knjizi "Dug put do kuće", objavljenoj ove nedelje u Americi, Majkl nije uvek bio zabavan kada bi boravio kod kuće. Majkl je priznao da je neke delove knjige teško podneo ali smatra je poštenom i iskrenom.

 

Naročito onaj u kojem se spominje razdoblje kada se spominje njegov brak s Dajandrom Luker, koju ju oženio kada joj je bilo tek 19 godina i to samo 8 nedelja nakon što ju je upoznao. Godinu dana kasnije rodio im se Kameron.

Dajandra je mrzela svet Holivuda, čiji je deo postala udavši se za Majkla koji je tada nosio titulu kralja holivudskih zabava. Jednu je priredio i njoj za 21. rođendan u Los Anđelesu i bez obzira što je baš u to vreme operisala mandule, nije je otkazao. Štaviše, dok je ona ležala i odmarala na spratu, on je u prizemlju ludovao do 5 sati ujutru.

 

 

Tokom celog života kameron je bio opsednut da izađe iz očeve senke, baš kao i sam Majkl da izađe iz senke svog oca, slavnog glumca Kirka Daglasa. On je jednom prilikom rekao da se rodio agresivan, te da će verovatno kao takav i umreti, dodajući da se dobro oseća s titulom najomraženijeg glumca Holivuda.

 

Kameron je izjavio da je kao dečak bio prestravljen Majklovim provociranjem, nervoznim ispadima, te da je od nervoze počeo stalno motati kosu oko malog prsta.

 

"Kada bismo sedeli za večerom i ako bih slučajno nešto oborio, besan bi eksplodirao, usta su mu se tresla od ljutnje. Kada je on bio u blizini, hodao sam okolo kao po jajima", otkrio je Kameron.

 

Kameronova majka se udala premlada i nije mogla da se nosi sa takvim životom. Ispunila je sve njihove luksuzne kuće opasnim kućnim ljubimcima, poput afričke divlje mačke i agresivnim majmunima. Nakon 8 godina braka saznala je za Majklovu aferu s glumicom Ketlin Tarner, pa je insistirala da se vrate u Njujork, što dalje od Holivuda.

 

U to vreme je Kameronu je bilo 8 godina i tada je obožavao oca, iako njega gotovo nikad nije bilo kod kuće zbog brojnih snimanja. Majkl mu je dopuštao da puši, nije ga držao podalje od svojih razuzdanih zabava na Majorci, a kada bi gosti otišli, on je sa svojim prijateljima tražio ostatke droge i konzumirao ih...

 

Nastavak ispovesti na sledećoj strani.

 

makonda-tracker