ŽIVOTNA PRIČA

HOLIVUDSKA DIVA JE OSVAJALA LEPOTOM ALI JE IMALA GORAK ŽIVOTNI PUT: Otac ju je silovao i primoravao na okrutne stvari! (FOTO)

0

Ovakva dama se jednom rađa, a njena harizma je bila nestvarna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rita je bila jedna od najslavnijih žena svog vremena. Zavodničkih očiju i s jarko crvenim ružem na usnama bila je san brojnih muškaraca. Ali holivudska diva Rita Hejvort zapravo je skrivala strašne tajne još iz detinjstva.

 

Rođena je u porodici plesača i zabavljača, Rita, pravog imena Margarita Karmen Kansino naučila je da hoda, a zatim odmah i da pleše.

 

Deda joj je bio španski plesač kome se pripisuje popularizacija bolera u SAD. Otac Eduardo, rođen u Sevilji u Španiji, takođe je bio prominentni plesač koji je porodicu preselio u Holivud kako bi mogao poznate zvezde da uči plesu. Majka Volga bila je irsko-britanskog porekla, deo plesačke i pevačke grupe “Ziegfeld Follies”.

 

foto: Profimedia

U vreme Velike ekonomske krize, Eduardo je ostao bez mušterija, pa je odlučio da iskoristi svoju ćerku za zaradu. Kada je napunila 12 godina, Margarita je svom ocu bila plesna partnerka. 

 

Margarita, koja je izgledala starija nego što je bila, nije smela da nastupa u američkim klubovima, pa je zato sa ocem plesala u zadimljenim kafanama u meksičkoj Tihuani. Svi su ih smatrali mužem i ženom, a Eduardu to nije smetalo.

 

Margarita je prezirala svog oca. Osim što je tukao i terao na sate i sate napornih treninga, gotovo svakodnevno ju je seksualno zlostavljao.

Tokom jednog od nastupa u Tihuani, Margaritu je uočio producent filmskog studija “Foks”. Pozvao je na audiciju, a odmah zatim ponudio joj ugovor sa na šest meseci. Margarita, tada prava latino devojka tamne kose i očiju, dobijala je samo manje uloge i prošla skroz nezapaženo. Ugovor joj nisu produžili, a Margarita je morala da se vrati životu sa ocem.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker