ostala je jaka

LEKARI SU JE UPOZORILI DA NAPRAVI PLAN U SLUČAJU SMRTI: Poznata glumica otkrila potresne detalje svoje borbe s bolešću

0

Uvek nasmejana glumica koju smo gledali u seriji Prijatelji i filmovima Okrutne namere i Pravna plavuša trenutno se suočava s najvećim izazovom u životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Selma Bler (47) već dve godine bije bitku za život. Simpatična glumica obolela je, naime, od multiple skleroze, autoimune bolesti koja napada centralni nervni sistem i kičmenu moždinu.

 

Glumica, inače majka mališana po imenu Artur (8), odlučila je da se bori i bude hrabra, pa se podvrgla agresivnom lečenju. Ona je najpre probala manju doze hemioterapije, koja joj je pružila olakšanje, pa ju je to ohrabrilo da nastavi lečenje na ovaj način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

 

Upozorili su me. Rekli da napravim planove u slučaju smrti. Rekla sam sinu, a on je rekao da bi u tom slučaju želeo da me kremiraju... — izjavila je glumica.

 

Ona je, inače, čitav proces podelila sa svojim obožavaocima kako bi podigla svest o ovoj bolesti i inspirisala druge koji se suočavaju sa sličnim problemom.

 

foto: Profimedia

Kosa mi i dalje ne raste... Nikad nisam brinula zbog gubitka kose niti zbog bilo koje od tih stvari koje se tiču ega. Moj san je bio da legnem pored mog sina uveče, da budem uz njega koliko god mu je potrebno i da, nadam se, uradim nešto za ljude. Javljalo mi se mnogo ljudi s hroničnim bolestima i MS-om, uplašeni su jer ne znaju kad će nastupiti pogoršanje — istakla je Blerova.
 

 

makonda-tracker