skandal

SESTRA AMAL KLUNI ZAVRŠILA U ZATVORU: U porodici slavnog para odvija se prava DRAMA, majku četvoro dece čeka JOŠ JEDNA KAZNA nakon puštanja na slobodu

0

Zbog višestrukih prekršaja određena joj je kazna zatvora

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U porodici Kluni odvija se drama otkako su sestru Amal Kluni (41), Tala Alamudin Le Talek (47), osudili na tri nedelje zatvora i kaznu od 6.400 dolara. Tala je napravila brojne saobraćajne prekršaje, među kojima se našla i vožnja u pijanom stanju.

 

U maju ove godine Talu je zaustavio saobraćajni policajac zbog rutinske kontrole nakon čega je ustanovljeno da je Tala pod uticajem alkohola. U njenom organizmu pronađeno je tri puta više količine alkohola nego što je dozvoljeno.

 

tala alamudin
tala alamudinfoto: Profimedia

Tala žali zbog prekršaja koji je učinila i svesna je posledica koje je ono donelo. Klunijeva svastika te večeri je popila dve čaše vina i čašu šampanjca, nakon čega je sela u suprugov automobil.


Policajac je na sudu rekao da nije mogla da odgovorina njegova pitanja zbog pijanog stanja i da se osećala na alkohol. Kad Tala izađe iz zatvora biće lišena vozačke dozvole na četiri godine.

 

tala alamudin
tala alamudinfoto: Profimedia


- Tala, majka četvoro dece, shvata groznu grešku koju je učinila i da pati od posledica neželjenog publiciteta zbog razloga koji nisu pod njenom kontrolom - rekao je Talin advokat.

 

 

makonda-tracker