kakav kontrast

DŽORDŽ JE PORED NJE IZGLEDAO KAO PROLAZNIK: Amal Kluni u supertrendi kombinaciji na proslavi pete godišnjice braka (FOTO)

5

Čuvena advokatica i glumac u Njujorku su proslavili godišnjicu u društvu svojih prijatelja Sidni Kraford i njenog izabranika Rendija Gerbera, a mnogima je zasmetao modni nesklad čuvenog para - Amal je izgledala kao milion dolara, Džordž... ne baš.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džordž (58) i Amal (41) zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav pre pet godina, nakon što je svetska javnost godinama verovala da će zgodni glumac zauvek ostati neženja. Ipak, šarmantna Amal uspela je da osvoji njegovo srce, pa je jedan od najpoželjnijih mškaraca na svetu postao pravi porodični čovek.

 

Zato je i proslava njihove godišnjice bila mirna i bez mnogo pompe - par je u Njujorku izveo na večeru najbolje prijatelje Sidni Kraford i njenog dragog.

 

 

Paparaci su ih, naravno, pratili u stopu, a Amal je za ovu priliku odabrala elegantne kožne pantalone crne boje, koje je kombinovala sa čipkanim belim topom. Ovaj look kombinovala je s pismo tašnom i jednostavnim crnim salonkama, a tu su tamnocrveni lak za nokte, jednostavan nakit i suptilna šminka, zbog čega autfit još više dolazi do izražaja.

 

S druge strane, njen suprug je izgledao kao da se nije previše potrudio: obukao je farmerice, košulju kratkih rukava i cipele od prevrnute kože.

 

1 / 6 Foto: Profimedia
makonda-tracker