nije se nadao

NA NAJNEPRIJATNIJI NAČIN JE SAZNAO DA SE RAZVODI: Glumac nije ni SLUTIO šta se dešava, a onda mu je SUROVA ISTINA sasuta u lice!

0

Čini se da dvadesetdevetogodišnji glumac ovo nije očekivao!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lijam Hemsvort je za vest o razvodu od supruge Majli Sajrus čuo na najneprijatniji mogući način - preko društvenih mreža! Tako barem tvrdi nepoznati izvor koji se obratio stranim medijima.

 

- Tako je najbolje - piše u izjavi koju je njihov PR uputio medijima, a u nastavku govori "da su se Lijam i Majli složili da bi trebalo da se raziđu jer kao partneri i individualci koji evoluiraju i menjaju se to je najbolje za fokus na njihove karijere i njih same.

 

Čini se ipak, da 29-godišnji glumac ovo nije očekivao! Kada je objavila sliku na Instagramu gde ne nosi prsten, počele su da se šire glasine o razlazu bračnog para.

 

foto: Profimedia

Ubrzo nakon toga su portale preplavile fotografije na kojima Majli Sajrus uživa na odmoru u Italiji sa Ketlin Karter, bivšom devokom Brodija Dženera. Zajedno su otputovale nedelju dana nakon što je potvrđeno da se Karter i Džener takođe razilaze.


Lijam se o razvodu oglasio nekoliko dana kasnije.

 

- Samo kratka napomena da kažem da smo se Majli i ja nedavno razišli i ne želim joj ništa osim zdravlja i sreće - napisao je tada glumac. On je službeno predao zahtev za razvod od pevačice krajem avgusta nakon samo osam meseci braka.


Sa druge strane, Majli je jasno naglasila da neverstvo nije razlog njihovog raskida.

 

- Jednom kada smo se Lijam i ja pomirili, mislila sam to i bila sam odana. Ovde nema tajni koje treba otkrivati. Naučila sam iz svakog iskustva u životu. Nisam savršena, ne želim da budem, dosadno je. Odrasla sam pred vama, ali suština je da, odrasla sam - napisala je.

 

- Mogu priznati puno stvari, ali odbijam da priznam da se moj brak završio zbog varanja. Lijam i ja smo zajedno jednu deceniju. Rekla sam to pre i to ostaje istina, volim Lijama i uvek ću ga voleti - objasnila je Majli.

 

 

 

makonda-tracker