otvorila dušu

I DŽENIFER ANISTON PROGOVORILA O NEPRIJATNOM ISKUSTVU SA OZLOGLAŠENIM PRODUCENTOM: Harvi je tražio da nosim haljinu NJEGOVE ŽENE!

0

Dženifer Aniston sarađivala je sa ozloglašenim Harvijem Vajnstinom 2005. godine, a sada, 14 godina kasnije, otkrila je koliku je neprijatnost doživela kada je on insistirao od nje da nosi haljinu njegove žene.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Vajnstin je po cenu svega želeo da je vidi u kreaciji dizajnerke koja ga je napustila pošto se pročulo koga je sve maltretirao i zlostavljao.

 

Toliko je bio uporan da je čak došao u London, gde je glumica imala snimanja, samo kako bi je naterao da uradi ono što je on želeo.

 

- Tačno se sećam kada je Džordžina izbacila novu liniju odeće. Tada je Harvi došao u London gde sam snimala film. Rekao mi je: 'Želim da nosiš jednu od tih haljina na premijeri filma. Moraš da je nosiš! - otkrila je pa dodala da joj je zbog čitave situacije bilo veoma neprijatno, iako nije doživela ništa ozbiljnije od strane njega, poput pojedinih njenih koleginica.

foto: Profimedia


Dženifer mu je tom prilikom dala do znanja da to nije njen stil i da nema potrebe da navaljuje sa haljinom. Međutim, neprijatnim situacijama nije bilo kraja! Tokom jedne večere uradio je nešto zbog čega i danas pamti da je pomislila da se kontroverzni producent ponaša kao svinja.

 

- Sedela sam za stolom sa producentima i kolegom iz filma, Klajvom Ovenom, a društvo nam je pravio jedan moj prijatelj koji je sedeo pored mene. U jednom trenutku pojavio se Vajnstin, i naredio mom prijatelju da se pomeri. Prijatelj je ustao i pomerio se, a Harvi je zatim seo pored mene. U tom trenutku sam pomislila: 'O, moj Bože'. To je baš bilo svinjsko ponašanje! - ispričala je ona.

 

makonda-tracker