istina o davnim događajima

ZAVRZLAME U HOLIVUDU, OPTUŽBE I PRETNJE: Bred Pit otkrio kako je SPASIO Gvinet Paltrou od Harvija Vajnstajna, ali glumica nije bila NIMALO NAIVNA

0

Ova priča dešavala se još devedesetih godina, dok su Gvinet Paltrou i Bred Pit još uvek bili zaljubljeni par.

gvinet i bred u danima ljubavi
gvinet i bred u danima ljubavifoto: Profimedia

Bred Pit je devedesetih godina prošlog veka bio u vezi sa glumicom Gvinet Paltrou. Još tada ju je ozloglašeni Harvi Vajnstajn angažovao za ulogu u filmu Ema, po motivima romana Džejn Ostin.

 

Gvinet je još ranije ispričala kako ju je holivudski producent pozvao u svoj apartman pre početka snimanja, na šta je ona pristala, verujući da je u pitanju poslovni sastanak. No, kad su stigli, Vajnstajn je počeo da je dira, pa predložio da odu u sobu na masažu.

 

Glumica je to odbila i otišla kod tadašnjeg dečka Breda Pita i sve mu ispričala. Pit se suočio sa Vajnstajnom, koji je uporno negirao optužbe. Zapretio mu je batinama ako se tako nešto ponovi.

 

Gvinet Paltrou
Gvinet Paltroufoto: Profimedia

 

Breda su pitali kako je imao hrabrosti da se suprotstavi čoveku koga su se tada svi bojali:

Ja sam u tom trenutku bio samo dečak s planine Ozark na igralištu... A to je bio način na koji smo mi tamo rešavali stvari. Samo sam hteo da se pobrinem da se ništa ne dogodi kasnije, jer je ona trebalo da snimi dva filma. Mislim da je zanimljivo da se, u Holivudu posebno, dinamika na radnom mestu između muškaraca i žena ponovo postavi na pravo mesto, na vrlo dobar način, način koji smo predugo čekali. I mislim da je to važna priča", zaključio je Bred Pit.

Bredov napad bio je toliko jak - kao da ga je uzeo i bacio u zid. To što je uradio da me zaštiti u doba kad nisam imala ni snagu ni moć jednostavno je neverovatno'', rekla je Gvinet ranije u emisiji "SiriusXM".

Rekao mu je da će ga, ako se ikad više budem osećala neugodno zbog njega, ubiti'', ispričala je glumica, dodajući kako će Bredu uvek biti zahvalna na tome što je napravio.

Na sledećoj strani pročitajte zašto Gvinet Paltrou nimalo nije nevinašce u ovoj priči.

makonda-tracker