nije im to trebalo

PUBLIKA IH SA BINE ISPRATILA PODSMEHOM: Kim Kardašijan i Kendal Džener zbog svojih LAŽI doživele OGROMNI BLAM pred celim svetom

0

U Los Anđelesu je održana 71. dodela prestižne televizijske nagrade Emi, a crveni tepih preplavila su brojna poznata imena iz sveta bogatih i slavnih.

kim i kendal
kim i kendalfoto: Profimedia

Kim Kardašijan i njena polusestra Kendal Džener sinoć su dospele u jednu relativno neprijatnu situaciju.

 

Najviše pažnje na dodeli Emi nagrada privukle su pripadnice lepšeg pola i njihove toalete, a među najistaknutijima svakako su bile Kim Kardašijan i njena polusestra Kendal Džener.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

One su imale čast da održe govor za najbolji rijaliti šou 2019. godine, a njihov je kratki govor nasmejao okupljenu publiku, i to gromoglasno.

Naša porodica iz prve ruke najbolje zna da uverljiv televizijski sadržaj dolazi od stvarnih ljudi koji se pred kamerama ponašaju jednako kao i u stvarnosti", započela je Kim, na šta se Kendal nadovezala: "Pričaju svoje priče bez ikakvih filtera i scenarija", ispalila je, a onda je krenuo smeh iz publike.

Naime, dobro je poznato kako je njihov porodični šou "U korak sa Kardašijanima" prepun unapred osmišljenih scenarija, odnosno porodičnih i ljubavnih drama, jer bez toga nikada ne bi bio jedan od najpopularnijih, i to već dugi niz godina.

 

Sudeći po izrazima njihovih lica, sestre nisu bile nimalo oduševljene reakcijom okupljenih, ali ipak su stoički podnele još jedno javno sramoćenje. 

 

 

makonda-tracker