bio je strpljiv

ČEKAO JE PRILIKU DUGIH 10 GODINA: Poznati pevač zaljubio se u lepu koleginicu kad je imao samo 12 godina ― i KONAČNO je dobio šansu! (FOTO)

0

Čak i kada je se udala i sve je izgledalo kao da je vreme da digne ruke, ovaj plavokosi mladić nije gubio nadu.

foto: Instagram

Majli je najbolja devojka ikad, volim je do smrti. Mislim da je najbolja. Uvek je tu da mi pomogne. Tako je kul... Pušta me i da slikam po zidovima u njenoj kući ― ispričao je on.

 

Kako američki mediji javljaju, sve ove godine ljubavi koja je rasla nisu bile uzalud ― Kodi Simpson i Majli su danas navodno par!

 

 

Nakon što se razvela od Lijama Hemsvorta i kraće vreme bila u vezi s manekenkom Kejtlin Karter, Majli Sajrus je viđena kako se ljubi s Kodijem, i to na snimku koji su napravili slučajni prolaznici i objavili na društvenim mrežama.

Pevač je nešto kasnije na Instagramu podelio fotografiju na kojoj se nalazi u kafiću u kojem je nastao pomenuti snimak i na kom je obučen identično kao mladić sa snimka!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Oni još uvek nisu ni potvrdili ni demantovali glasine o svojoj vezi, ali je neosporno da ih u poslednje vreme često viđaju zajedno, pa se tako navodi da su viđeni i kako razmenjuju nežnosti u jednom supermarketu.

 

Ipak, čini se da Kodi, posle sve što smo ispričali, nije odoleo prilici da se pohvali ili makar dodatno zaintrigira javnost. On je, naime, na Instagramu podelio fotografiju na kojoj ljubi Majli u čelo.

 

Hoće li ova ljubav biti dugog veka ostaje nam da vidimo, jer je Majli već sinoć snimljena u Malibuu u društvu nepoznatog muškarca. Ipak, čini se da je Kodi makar dobio šansu nakon toliko godina čekanja. Ali da li ju je iskoristio?

 

makonda-tracker