šta vi mislite — liče li?

"NE SAMO ŠTO KOPIRA KAJLI NEGO NIJE NI LEPA": Šuška se da je reper prevario Kajli Džener s OVOM devojkom, fanovi van sebe od besa (FOTO)

1

Nakon što je objavljeno da su najmlađa članica klana Kardašijan-Džener i Trevis Skot rastali posle dve godine, strani mediji pišu da je reper prevario čuvenu milijarderku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kako Dejli mejl ekskluzivno javlja, Instagram zvezda Rodžin Kar (27), koja se predstavlja kao Jang Svit Ro, razlog je što su se rastali Kajli Džener (22) i Trevis Skot (27), otac njene ćerkice Stormi.

 

Navodno se u određenim krugovima već duže vreme šuška da se ova lepotica viđa s hjustonskim reperom. Ona je, tvrde mediji, čak prisustvovala reperovoj rođendanskoj zabavi, koju je u aprilu priredila upravo Kajli Džener.

 

Nijedna od ovih glasina nije tačna, samo internet širi lažne priče. Molim vas, prestanite da širite laži i ostavite nas na miru jer utičete na stvarne živote. Hvala vam — napisala je Karova na Instagramu.

 

 

Ranije ove godine, Karova je na ovoj društvenoj mreži tagovala Kajli i pitala je koliko će je puta dnevno blokirati i odblokirati, a u jednom trenutku je objavila fotografiju za koju je pozirala naga u krevetu dok se smeška i posmatra skupocen nakit uz opis Zahvali se tati svoje bebe, ali je ubrzo obrisala ovu objavu.

 

Obožavaoci dojučerašnjeg para na društvenim mrežama mahom izražavaju šok što je Trevis Skot prevario Kajli s devojkom kakva je Rodžin jer je smatraju Kajlinom lošom kopijom.

 

 

Ne samo što kopira Kajli nego nije ni lepa, Možete da pričate o Kajli šta hoćete, možete da je nazivate plastičnom, ali definitino izgleda bolje od ove devojke, Zašto ju je varao s devojkom koja je kopira, Pa ona čak nije ni lepa, Trevis je prevario Kajli s devojkom koja je potreošila hiljade dolara da bi izgledala kao Kajli, kakva budala... samo su neki od komentara obožavalaca Dženerove.

 

 

makonda-tracker