lista je dugačka

KEJT MOS JU JE GAĐALA POMFRITOM, NAJBOLJA DRUGARICA 21 GODINU NE ŽELI DA JE VIDI : Burni sukobi s poznatima zbog kojih Holivud PREZIRE Gvinet Paltrou

2

Na većini lista najomraženijih među slavnima prvo mesto zauzima oskarovka Gvinet Paltrou, a sudeći po ovim zanimljivostima iz njene biografije, ni kolege je ne vole previše.

 

foto: Profimedia

Ona je jednom prilikom čak izjavila da prevaru ne smatra strašnim grehom i da bi svom mužu mogla da oprosti.

 

Oskarovka je poznata i po svojim izjavama koje su mnogima zaparale uši.

 

- Iako je veliki izazov biti zaposlena majka na nekom običnom poslu, to ipak ne može da se poredi sa radom na filmskom setu - rekla je svojevremeno glumica i time razbesnela veći deo javnosti.

 

 

Glumica je jednom izjavila i da ni po koju cenu ne jede hranu koja sadrži gluten, a deci takođe ne dopušta da jedu testeninu, pirinač i hleb jer je to loše za njih. Takođe, glumica je svojevremeno rekla da bi radije umrla nego dopustila svojoj deci da jedu supu iz kesice.

 

Na njenom Tviter profilu 2012. godine osvanula je rečenica koja bukvalno znači Crnčuge su stvarno u Parizu.

 

Glumica se kasnije branila izjavama da je tvit napisala na koncertu Kanjea Vesta i Džej Zija i da je u pitanju ime pesme. Kasnije je priča promenjena i njen prijatelj, reper D Drim rekao je da je on okačio sporni tvit na Gvinetinom profilu.

 

Najveći biser Holivuda glumica Gvinet Paltrou danas proslavlja svoj 47. rođendan, pa nek je sa srećom!

 

 

makonda-tracker