lista je dugačka

KEJT MOS JU JE GAĐALA POMFRITOM, NAJBOLJA DRUGARICA 21 GODINU NE ŽELI DA JE VIDI : Burni sukobi s poznatima zbog kojih Holivud PREZIRE Gvinet Paltrou

2

Na većini lista najomraženijih među slavnima prvo mesto zauzima oskarovka Gvinet Paltrou, a sudeći po ovim zanimljivostima iz njene biografije, ni kolege je ne vole previše.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou došla je u sukob sa drugaricom i koleginicom oko uloge za koju je na kraju dobila Oskara. Gvinet Paltrou i Vinona Rajder bile su najbolje prijateljice, sve dok Gvinet nije kod Vinone našla scenario za Zaljubljenog Šekspira i potegla sve veze kako bi umesto svoje prijateljice dobila ulogu u filmu. Trud se isplatio i Gvinet je dobila Oskara, ali Vinona od tad sa njom nije progovorila ni reč.

 

Priča se da je Gvinet u ozbiljnoj svađi i Kejt Mos, kojoj je navodno rekla da je posvećena vežbanju, jer ne želi da kad ostari izgleda kao slavna manekenka, na šta je britanska mršavica odgovorila tako što je glumici bacila pomfrit u lice.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Gvinet se zamerila i zvezdi pop muzike Madoni, s kojom je bila velika prijateljica. Glumica je udružila snage sa fitnes guruom Trejsi Anderson i tako počela izgradnju svog fitnes carstva, pa je postala konkurencija Madoninoj Hard Kendi Fitnes kompaniji.

 

 

Pored sukoba sa koleginicama Gvinet je imala i svojih ljubavnih ispada.

Tako se šuškalo da je tokom veridbe s Bred Pitom bila i s britanskim glumcem Džonom Hanom, a tokom veridbe s Benom Aflekom kružila je glasina da lepa glumica spava i s Vigom Mortensonom.

 

Gvine prati glasina da je dugo bila u vezi sa izvesnim piscem, a pisalo se i da je navodne u veze s milijarderom i mužem top modela El Mekfirson Džefrijem Soferom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker