niko nije očekivao odgovor

POGLEDAO JE SVOJU PORODICU I PREKINUO TIŠINU: Ešton Kučer se oglasio nakon optužbi Demi Mur da ju je ponižavao u braku

1

Otkako se rastao od glumice Demi Mur, šarmantni glumac ostajao je nem nakon svih natpisa u medijima o njihovom braku. Evo šta je rekao nakon što je objavljena knjiga u kojoj ona tvrdi da su imali seks utroje da bi mu udovoljila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Demi Mur (56) i Ešton Kučer (41) svojevremeno su bili najpopularniji par na svetu - svi holivudski paparaci su stopu su ih pratili, a mediji su izveštavali o svakom detalju o njihovoj ljubavi do kojeg su uspeli da dođu. Nakon raskida koji je za lepu Demi bio izuzetno bolan, oni nisu komentarisali prljavštinu koja se širila tabloidima.

 

Pre nekoliko dana, međutim, Murova je objavila memoare pod nazivom Inside Out, u kojima naširoko piše o tome kako ju je Kučer varao (čak i u njihovom domu!), kao i o tome da je pristajala da im se u spavaćoj sobi pridruže druge žene.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

- Želela sam da mu pokažem da mogu da budem zabavna, ali sada znam da je to bila greška - objasnila je glumica.

 

 

Nakon što su svi svetski mediji koji pišu o slavnima preneli ove pikanterije, Ešton se oglasio na društvenoj mreži Tviter.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Glumac je, inače, uvek ostajao nem na pitanja o braku s glumicom s kojom je proveo šest srećnih godina. Ovog puta nije... ili jeste?

 

- Umalo da tvitnem nešto baš loše. Onda sam video svog sina, ćerku i suprugu i obrisao tvit - napisao je glumac. - Život je dobar.

 

Veliki broj njegovih pratioca, očekivano, podržao ga je nakon ovakvog komentara.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

- Vaš stav je pokazao ko ste zaista. Nijedna knjiga to ne može da promeni. nastavite da radite tako dobro i vredno - odgovorio mu je jedan obožavalac.

 

Nakon što se rastao od Demi, Kučer je stupio u vezu sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Milom Kunis, s kojom se kasnije venčao, a u braku su dobili dvoje dece - ćerkicu Vajat Izabel i sina Dimitrija Portvuda.

 

 

makonda-tracker