divna porodica

PRAVI MEDENJACI: Deca Eštona Kučera i Mile Kunis ne mogu biti slađa (FOTO)

0

Slavni glumci imaju porodicu kojom se mogu pohvaliti

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Mališani Mile Kunis i Eštona Kučera su zaista medeni. Prema mišljenju mnogih, njihova četvorogodišnja ćerkica Vajat Izabel više nalikuje mami, a ima i onih koji smatraju da je savršena kombinacija oba roditelja.

 

foto: Profimedia

Mnogi se slažu da je njihov dvogodišnji sinčić Dimitri Portvud isti otac. O sličnosti se može raspravljati, ali jedno je sigurno - mališan je jednostavno presladak.

 

foto: Profimedia

Mila je prilikom gostovanja u emisiji Elen Degeneres otkrila kako su Vajat i Dimitri poprilično različiti, te se malo našalila na račun svog sinčića:

Neverovatno je koliko su drugačiji. Moj sin je poput lenjivca. Divan je i volim ga, ali činjenica je da su žene pametnije od muškaraca. Dokaz za tu tvrdnju su moja dva mala ljudska bića koja sam stvorila.

foto: Profimedia

Takođe je kazala kako se Vajat i Dimitri međusobno obožavaju.

 

foto: Profimedia

 

- Vajat je sjajna sestra. Između njih su dve godine razlike. Ona je imala dve godine kad se Dimitri rodio i bila je dovoljno velika da shvati šta se događa, ali ne dovoljno velika da zapamti kako je neko vreme bila jedino dete. Danas se ne seća sveta bez Dimitrija - ispričala je.

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

makonda-tracker