istina o davnim događajima

ZAVRZLAME U HOLIVUDU, OPTUŽBE I PRETNJE: Bred Pit otkrio kako je SPASIO Gvinet Paltrou od Harvija Vajnstajna, ali glumica nije bila NIMALO NAIVNA

0

Ova priča dešavala se još devedesetih godina, dok su Gvinet Paltrou i Bred Pit još uvek bili zaljubljeni par.

Gvinet Paltrou
Gvinet Paltroufoto: Profimedia

Kada je dobila ulogu u filmu Zaljubljeni Šekspir, Gvinet je za to mogla da zahvali Vajnstajnu. Za svoju glumu u toj romantičnoj priči slavna plavuša dobila je Oskara i postala jedna od najtraženijih glumica Holivuda, a tada je svim novinarima pričala o Harviju kao divnom čoveku koji joj je sve omogućio.

Moram reći, on važi za teškog čoveka, ali je istovremeno genijalan. Nikada ne bih bila srećna snimajući za bilo koga drugog", rekla je tada Paltrou.

Ipak, kada se obeležavala 20. godišnjica izlaska Zaljubljenog Šekspira, Gvinet je zvučala malo drugačije.

Bio je nasilnik. Nikada nisam imala problem da mu se suprotstavim", rekla je glumica i dodala kako ga se nije bojala, te da je mnogo puta završila u svađi s njim.

Harvi Vajnstajn
Harvi Vajnstajnfoto: Profimedia

Kako je Gvinet tada bila zaštitno lice produkcijske kuće "Miramax", čiji je Vajnstajn osnivač i vlasnik, imala je značajnu ulogu u promociji producenta.

 

Svaki njen glumački uspeh bio je i njegov. Javnost je odnos glumice i producenta intrigirao godinama, a cela stvar se zahuktala kada su se stotine žena počele javljati i javno govoriti o seksualnom zlostavljanju od strane Harvija.

 

Paltrou do skoro nije priznala da je i sama zamalo postala žrtva producentove požude, pa su mnogi uvereni kakoje htela da iskoristi svoje prijateljstvo s njim koliko je mogla, a sada kada je on potpuno propao - ona ga je odbacila.

 

Naime, istraga slučaja je pokazala kako je Gvinet prestala da snima filmove s Vajnstajnom još davne 2003, ali od tada su se redovno dopisivali, a sva njihova korespondencija je bila prijateljska.

 

Naravno, postoji mogućnost da je Harvi svoje seksualne napade usmerio na nezaštićene mlade glumice, a ne na velike zvezde, pa da je Gvinet stvarno pokušao zavesti, ali ju je i pustio na miru kada je rekla ne - što nije učinio s drugim mladim ženama.

 

 

makonda-tracker