strašno

POSRNUĆE JEDNE PORODICE I MNOGO GNUSNIH DETALJA: Optužio pokojnu sestru da ga je silovala kad je imao SAMO 10 GODINA, ali ni to NIJE SVE

0

Ova porodica je poslednjih godina pala u zaborav, ali ponovo je dobila svojih 5 minuta.

aron i lesli karter
aron i lesli karterfoto: Profimedia

U pitanju je porodica Karter, u kojoj je svakako najpoznatiji član Backstreet Boy Nik Karter, ali tu je i njegov mlađi brat Aron Karter, koji se nije toliko proslavio muzikom koliko skandalima, kojih u poslednje vreme ima previše.

 

Podsetimo, Aron je otvoreno priznao kako pati od celog niza psihičkih poremećaja, a godinama već ima i problema s drogom, zbog čega su Nik i njihova sestra Ejndžel nedavno tražili zabranu pristupa. Kako je otkrio sam Nik, Aron mu je pretio kako će mu ubiti suprugu i nerođeno dete.

 

aron karter
aron karterfoto: Instagram Printscreen

Nakon pažljivog razmatranja moja sestra Ejndžel i ja sa žalošću potvrđujemo da smo tražili zabranu pristupa za svog brata Arona. Zbog njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da sanja o tome da povredi moju trudnu suprugu nismo imali izbora nego učiniti sve kako bismo zaštitili sebe i svoju porodicu. Volimo svog brata i nadamo se da će dobiti odgovarajuću brigu pre nego što naudi sebi ili bilo kome drugome", napisao je Nik na Tviteru, a ubrzo je stigao Aronov odgovor.

Zaprepašćen sam optužbama protiv sebe i ne želim nikome naštetiti, a pogotovo svojoj porodici", prvo je napisao, a zatim je na Tviteru optužio brata da je silovatelj.

Takođe, naglasio je kako više nema problema sa zavisnošću, jer se lečio, te je sada čist. Posrnuli 31-godišnjak sada je izneo i teške optužbe protiv preminule sestre Lesli, čime je potvrdio kako ne misli da stane s provlačenjem prljavog veša po društvenim mrežama.

 

Na sledećoj strani pročitajte gnusne detalje njegove optužbe.

 

 

Otkrio kako ga je starija sestra Lesli silovala kad je imao svega 10 godina. Objasnio je kako je Lesli imala bipolarni poremećaj koji je lečila litijumom, a kad ga nije uzimala, radila je stvari za koje se nada kako nikad ne bi radila u normalnim okolnostima.

Poslednjih 15 godina proveo sam na terapijama zbog silovanja i zlostavljanja i uskoro neću više uzimati lekove, niti će mi trebati da budem dobro. Izlečen sam. Sestra me silovala od 10. do 13. godine, dok me brat Nik zlostavljao čitav život. Čini se da silovanje ostaje u porodici", napisao je na Tviteru.

Aron tvrdi i kako se njegova sestra blizanka Ejndžel udružila s Nikom i njegovom suprugom da ga ućutkaju. Lesli je preminula 2012. godine od predoziranja, a iza sebe je ostavila dete.

 

Posrnuli muzičar ističe kako je u dobrim odnosima još jedino s majkom, koja ima problema s alkoholom, te joj on pomaže u izlečenju.

 

Porodica Karter definitivno ima mnogo više problema nego što se do sada znalo...

 

 

makonda-tracker