sećanje...

PROŠLO JE 12 GODINA OD SAMOUBISTVA KOJE JE POTRESLO SVET: Slavna plavuša iza sebe je ostavila ćerkicu koja se SVIM SILAMA trudi da je NE ZABORAVI

0

Nekada slavnoj plavuši nije bilo kraja - postala je megapopularna pop-ikona Amerika, a koja je svojim šarmom doprela do srca mnogih.

En Nikol Smit
En Nikol Smitfoto: Profimedia

En Nikol Smit bila je jedno od najprepoznatljivijih američkih TV lica, a popularnost je stekla skinuvši se za Plejboj i postavši zečica godine 1993.

 

Bila je neobrazovana, udavala se i razvodila, a njen brak sa multimilijarderom Dž. Hauardom Maršalom je izazvao pravi skandal jer su je optužili da je sponzoruša. Njen život je izazivao jednako kontroverzi koliko i njena smrt, koja je potresla svet 2007. godine.

 

Slavna Teksašanka život je izgubila u svom domu predoziravši se tabletama, a sada je njena ćerka posvećena održavanju sećanja na svoju majku.

 

slavna plavuša predozirala se tabletama
slavna plavuša predozirala se tabletamafoto: Profimedia

Zajedno sa svojim ocem Lerijem Birkhedom, ćerka Danijelin pokušava da održi sećanje na američku pop-divu živim tako što čuva sve njene haljine i kostime u kojima je nastupala, a svoju porodičnu kuću zbog tog razloga su zapravo pretvorili u hram posvećen En Nikol. 

 

Porodica živi sada u Kentakiju, ali često posećuju i Bahame, na kojima je En sahranjena.

Mrzim što ona nije tu uz Danijelin dok odrasta. Zbog toga želim da joj njenu majku približim što je više moguće. Ako bude okružena njenim stvarima, moći će bolje razumeti koliko je neverovatna osoba ona bila", rekao je otac 13-godišnje Danijelin, koja trenutno ne pokazuje interes za to da krene stopama svoje majke i postane glumica i model.

Danijelin samo želi da bude srećna tinejdžerka koja živi normalan život, uprkos tome što je svoju majku, koja je preminula pre 12 godina, jedva upoznala i ne seća je se. 

 

 

 

makonda-tracker