kao vino

U ŠESTOJ DECENIJI IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Zbog novih fotografija slavnog glumca INTERNET GORI - kada ih budete videli biće vam jasno i ZAŠTO!

0

Bred Pit nije bio na naslovnoj strani nekog magazina još od 2017, kada je svetske medije obišla vest o njegovom razvodu od Anđeline Džoli, ali sada možemo da parimo oči novim slikama koje su doslovno - spektakularne!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pit se fotografisao u nekoliko različitih ambijenata - na motoru, u safari džipu, pored bazena, dok igra stoni tenis, i to u savršenim, pomalo retro modnim izdanjima, pokazavši da se od mladosti zapravo gotovo nimalo nije promenio, samo je dobio na zrelosti i muškosti.

 

Fotografije su izazvale pomamu na društvenim mrežama, a komentari poput "Kada ću prestati da se ložim na njega i zašto nikad?" bili su najučestaliji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq) on

- Radi se samo o tome da postaješ prokleto stariji. O tome kako si svesniji vremena, i ida imaš više iskustva, dobrog i lošeg, sa ljudima. Tvoje sopstvene pobede i gubici - što si stariji ne deluju ti više toliko važno. Sa kim provodiš vreme, kako provodiš vreme - to mi je postalo mnogo značajnije - rekao je Bred.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq) on


On je progovorio i o tome kako je prošao sve faze duhovnosti, i da je tek nedavno shvatio suštinu kojoj je težio.

 

- Prošao sam sve. Odrastao sam kao hrišćanin, uvek ispitivao pojam vere, a onda sam otišao svojim putem i prozvao se agnostikom. Probao sam i neke duhovne stvari, ali jednostavno se nisam dobro osećao. Onda sam rešio da budem ateista, hteo sa da budem buntovnik, ali ni to nisam bio ja. A potom je sve došlo na svoje mesto, i shvatio sam da se vraćam na ono da verujem, mrzim reč duhovnost. Jednostavno verujem da smo svi povezani - zaključio je glumac.

 

 

makonda-tracker