izgleda isto kao pre

BAŠ NIKO NE BI REKAO DA JE REČ O DAMI SREDNJIH GODINA: Proslavila se u "Čuvarima plaže", ali Pamela Anderson danas NE MOŽE NI DA JOJ PRIĐE! (FOTO)

0

Od snimanja serije prošlo je više od 20 godina, a lepa plavuša i dalje izgleda apsolutno isto.

Dona Deriko
Dona Derikofoto: Profimedia

Dona Deriko je u martu napunila 51 godinu, ali teško da bi iko pogodio da je reč o dami srednjih godina, da je se ne sećamo iz kultne serije "Čuvari plaže".

 

Od snimanja serije prošlo je više od 20 godina, a lepa plavuša i dalje izgleda apsolutno isto.

 

Rodila sam dvoje dece i imam 49 godina. Mršavila sam, gojila se... Želela sam ponovo da izgledam lepo i sigurno u sebe", rekla je ona jednom prilikom, osvrnuvši se na plastične operacije kojima duguje izgled.

 

Ona se zabavlja sa milionerom Donaldom Frajsom Juniorom, a par je praktično nerazdvojan. Pre njega bila je 11 godina u braku sa Nikijem Siksom, sa kojim je dobila sina i ćerku.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

Dona je inače 2017. šokirala svet priznanjem da je silovana kada je imala 22 godine, kada ju je napadač ugurao u autmobil, gde ju je seksualno zlostavljao, a potom izbacio nagu usred šume.

 

Nikada nikome nisam rekla jer sam se stidela onoga što mi se dogodilo. Krivila sam sebe zbog načina na koji sam bila obučena", rekla je ona.

 

makonda-tracker