OSEĆA SE IZDANO I PREVARENO

SVE JE LAGAO, ON JE ČUDOVIŠTE: Pamela Anderson stavila tačku na ljubav sa 18 godina MLAĐIM fudbalerom ZBOG OVE STRAŠNE STVARI!

1

U uznemirujućoj objavi na Instagramu, 51-godišnja glumica optužila je 33-godišnjeg fudbalera da je vodio dvostruki život.

foto: Profimedia

Romansa Pamele Anderson s francuskim fudbalerom Adilom Ramijem čini se da je gotova nakon što ga je danas na Instagramu nazvala čudovištem.

 

U uznemirujućoj objavi na Instagramu, 51-godišnja glumica optužila je 33-godišnjeg fudbalera da je vodio dvostruki život.

 

Teško je to prihvatiti. Poslednje više od dve godine mog života bile su velika laž", započela je svoju ispovest Pamela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Prevarena sam... navedena da verujem kako smo jako zaljubljeni, uništena sam saznanjem u posljednjih nekoliko dana da je živeo dvostruki život. Šalio se sa drugim igračima koji imaju devojke u stanovima blizu svojih žena, zvao ih je čudovištima."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voici (@voici_mag) on

No ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće tako kontrolisati srca i umove dve žena. Siguran sam da je bilo i drugih. On je čudovište", napisala je.

Pamela je u svom postu uključila i referencu na Nacionalnu telefonsku liniju za nasilje u porodice.

 

Kako sam mogla da pomognem tolikim ljudima, a da ne budem dovoljno mudra ili u stanju da pomgnem sebi", dodala je.

 

Pamela i Rami imali su buran odnos, a prekinuli su navodno već prošlog septembra  kad je odbila da se uda za njega, piše The Sun. No, nekoliko meseci kasnije ponovo su bili u vezi, a Pamela je s njim živela u Francuskoj, koju će sad napustiti.

 

 

makonda-tracker