dirljivo

EN HATAVEJ POTRESNOM ISPOVEŠĆU OLAKŠALA SVIM ŽENAMA SVETA: Za sve one koji prolaze kroz pakao neplodnosti i začeća, želim da znate ovo...

0

Glumica je nedavno objavile divne vesti o trudnoći, ali isto tako je želela da pošalje poruku svim damama koje se bore sa neplodnošću. 

En Hatavej
En Hatavejfoto: Profimedia

Američka glumica En Hatavej nedavno je na svom službenom profilu na Instagramu objavila vest da sa suprugom Adamom Šulmanom očekuje drugo dete.

 

Međutim, nije to bila uobičajena vesela objava trudnoće na kakvu smo navikli kada su u pitanju poznati parovi. Naime, slavna oskarovka tom se prilikom obratila ženama koje imaju problema sa začećem.

 

Za sve one koji prolaze kroz pakao neplodnosti i začeća, želim da znate da put do mojih trudnoća nije bio lagan", napisala je En, koja do sada nikada nije pričala o svojim reproduktivnim problemima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Iz solidarnosti sa ženama koje se takođe suočavaju s njima, nije želela da ulepšava proces koji je prethodio trudnoći.

 

Svaki put kada sam pokušavala zatrudneti i stvari nisu išle onako kako sam htela, neko drugi uspeo bi da začne. Znala sam da se to nije dogodilo zato da bi me neko mučio, ali, iskreno, tako sam se osećala. Činjenica da me bilo sram tog osećaja dodatno je pogoršala stvar. To je nešto o čemu ljudi ne razgovaraju, a trebalo bi. Razmišljala sam o toj jednoj ženi do koje ću možda dopreti, ženi koja prolazi kroz sve to i koja ne može shvatiti zašto se njoj trudnoća ne događa. Ona će videti moju objavu i iako će biti srećna zbog mene, znam da će se zbog nje istovremeno osećati loše.

Samo sam želela da kažem kako se ni moja trudnoća nije dogodila lako. Život na Instagramu deluje vrlo opušteno, ali to nije kompletna priča. Izostavljanjem tužnog dela života uzrokujemo izolaciju i usamljenost žena koje imaju problema sa začećem, zbog toga se osećaju kao da su same krive za sve, kazala je En u intervjuu.

 

Nastavak ove ispovesti na sledećoj strani.

 

makonda-tracker