pod velom misterije

Uvek je bila NASMEJANA, snašla ju je CRNA SUDBINA: Glumica je preminula u 32. godini, a smrt njenog supruga je MISTERIJA

4

Ova priča i danas intrigira mnoge jer nikada nije razrešena na pravi način, niti je utvrđeno zbog čega je popularna glumica izgubila život, ali ostale su užasne sumnje!

foto: Profimedia

Nakon što su vatrogasci došli u kuću Britani i njenog supruga, utvrđeno je kako se tada 32-godišnja glumica onesvestila u svom kupatilu. Pokušaji oživljavanja nisu urodili plodom, pa je glumica preminula nakon ustanovljenog srčanog udara.

 

Nakon što se svet zgrozio tragičnom smrću lepe Britani, koja se činila punom života, izvršena je i autopsija, a njen nalaz bio je plodno tle za stvaranje različitih teorija o uzroku smrti glumice. Naime, autopsija je službeno navela kako se uzrok smrti ne može utvrditi!

 

 

Smatra se kako je primaran uzrok pogoršanja zdravstvenog stanja glumice bila teška upala pluća, a spominjala se i predoziranost različitim lekovima, uz pronalazak heroina u krvi.

 

Kasnije je potvrđeno da je Britani uzimala celi koktel lekova za smirenje i antidepresiva. Tako je uzrok njene prerane smrti bila predoziranost lekovima, uz pogoršano stanje organizma zbog upale pluća.

 

Samo šest meseci kasnije, njen udovac Sajmon Mondžek pronađen je mrtav u istoj kući. I za njega je utvrđeno kako je umro od komplikacija uzrokovanih upalom pluća i anemijom, koju je imala i Britani!

 

Međutim, misterija se ubrzo ponovo zahuktala...

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker