pod velom misterije

Uvek je bila NASMEJANA, snašla ju je CRNA SUDBINA: Glumica je preminula u 32. godini, a smrt njenog supruga je MISTERIJA

4

Ova priča i danas intrigira mnoge jer nikada nije razrešena na pravi način, niti je utvrđeno zbog čega je popularna glumica izgubila život, ali ostale su užasne sumnje!

Britani Marfi
Britani Marfifoto: Profimedia

Britani Marfi, američku glumicu koja je često nosila ružičaste haljinice i uvek bila nasmejana, mnogi pamte po njenim ulogama u romantičnim komedijama i filmovima o odrastanju, ali ova glumica nije imala lak život.

 

Nesrećno detinjstvo ove glumice prekinuto je njenim preseljenjem u Los Anđeles pre nego što je napunila 12 godina, gde se odmah bacila na pokretanje svoje glumačke karijere. Rodom iz Atlante, uz podršku svoje majke krenula je na put razvijanaj karijere u Holivudu, te je do kraja svog života isticala koliko joj je značila majčina podrška. Britani je odgajila samohrana majka, a oca nikada nije upoznala.

 

 

Glumila je uz Džesiku Albu, Eštona Kučera, Majkla Daglasa, Eminema...

 

Poslednje tri godine života Britani je provela u miru, živeći u kući s majkom i suprugom Sajmonom Mondžekom, za koga se udala 2007. godine.

 

Iako na papiru možda sve zvuči idilično - nije bilo. Britani se celog života mučila s psihičkim problemima, a početkom 2000. je rapidnom brzinom izgubila na težini, što je pokrenulo govorkanja o tome da je zavisnica od kokaina. Nažalost, čini se da su različiti tipovi opijata glumici zaista bili porok.

 

U decembru 2009. vatrogasna stanica u Los Anđelesu primila je hitan poziv zbog medicinske intervencije, a događaji koji su usledili šokirali su svet....

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Nakon što su vatrogasci došli u kuću Britani i njenog supruga, utvrđeno je kako se tada 32-godišnja glumica onesvestila u svom kupatilu. Pokušaji oživljavanja nisu urodili plodom, pa je glumica preminula nakon ustanovljenog srčanog udara.

 

Nakon što se svet zgrozio tragičnom smrću lepe Britani, koja se činila punom života, izvršena je i autopsija, a njen nalaz bio je plodno tle za stvaranje različitih teorija o uzroku smrti glumice. Naime, autopsija je službeno navela kako se uzrok smrti ne može utvrditi!

 

 

Smatra se kako je primaran uzrok pogoršanja zdravstvenog stanja glumice bila teška upala pluća, a spominjala se i predoziranost različitim lekovima, uz pronalazak heroina u krvi.

 

Kasnije je potvrđeno da je Britani uzimala celi koktel lekova za smirenje i antidepresiva. Tako je uzrok njene prerane smrti bila predoziranost lekovima, uz pogoršano stanje organizma zbog upale pluća.

 

Samo šest meseci kasnije, njen udovac Sajmon Mondžek pronađen je mrtav u istoj kući. I za njega je utvrđeno kako je umro od komplikacija uzrokovanih upalom pluća i anemijom, koju je imala i Britani!

 

Međutim, misterija se ubrzo ponovo zahuktala...

 

Nastavak na sledećoj strani..

foto: Profimedia

 

Misterija se zahuktala kada se počelo pričati da pravi uzrok smrti glumice i njenog supruga nisu niti droga niti upala pluća, već buđ koja je zaposela njihovu vilu i polako ih trovala. Odjednom je krenula lavina testiranja, a na kraju je ova mogućnost odbačena.

 

Međutim, onda se pojavila ona najspektakularnija i najmračnija mogućnost - davno izgubljeni otac glumice pojavio se s tvrdnjama kako je njegovu kćer ubila njena majka, Šeron Marfi.

 

Slučaj nikada nije do kraja rasvetljen, a obožavaoci širom sveta i dalje ne znaju odgovor zašto ih je omiljena holivudska slatkica prerano napustila.

 

 

makonda-tracker