stižu rode

ONE SU PRELEPE, VOLJENE, POPULARNE - I OBE SU KRILE DA SU U DRUGOM STANJU: Slavne glumice skoro u ISTO vreme obelodanile trudnoću! (FOTO)

1

Holivud će uskoro postati bogatiji za dve nove bebe!

i slavna kira najtli je ponovo trudna
i slavna kira najtli je ponovo trudnafoto: Profimedia

Još jedna trudnica je ovih dana otkrila medijima srećne vesti. Reč je o Kiri Najtli (34). Glumica sa mužem Džejmsom Rajtonom očekuje drugo dete. Par već ima četvorogodišnju kćerku Edi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

Kira se pojavila na jednoj žurci u Parizu u lepršavoj krem hljini držeći ruku na stomaku. Svima je odmah bilo jasno da je inače mršava glumica trudna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ECRAN Magazine (@ecranmagazine) on

 

"Mislim da ne pridajemo dovoljnu važnost onome šta žena prolazi u fizičkom i psihičkom smislu kada postaje majka. Dolazim iz porodice koja mi pruža veliku podršku. Imala sam sreće da se ostvarim u karijeri pa mogu i da platim pomoć, a opet mi je teško. To ne znači da ne volim svoje dete. Samo priznajem da se u ovom periodu u nedostatku sna, podivljalih hormona, promene odnosa sa partnerom, osećam kao promašaj. Ali to ne znači da sam pogrešila bilo šta, samo radim ono što najbolje znam i kako najbolje znam," priznala je Kira tokom jednog intervjua.

 

 

makonda-tracker