da li zaista ZNATE SVE o njoj?

AKO STE MISLILI DA SE UDAVALA SAMO DVA PUTA - VARATE SE! Ovih 10 činjenica o životu Kim Kardašijan SIGURNO niste znali i POTPUNO će vas IZNENADITI!

0

Čini se da o životu slavne starlete znamo apsolutno svaki detalj. Međutim, verovali ili ne, postoje činjenice o njenom životu koje do sada nisu bile poznate javnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako njen život pomno pratimo putem rijalitija Keeping up with the Kardashians, Kim Kardašijan detalje o svojoj privatnosti iznosi i putem društvenih mreža, a osim toga mediji o životu svetski popularne porodice svakodnevno izveštavaju. Uprkos svemu tome, iako zvuči neverovatno, i dalje postoje detalji o slavnoj starleti koje sigurno do sada niste znali.


1. Kim ima 6 pirsinga

 

Već je svima jasno da se Kim ne libi da posećuje estetske hirurge kako bi svoj izgled dovela do savršenstva, a mnogima je promaklo to da je odlučila i da uradi nekoliko pirsinga na svom telu. Jedan od njih je pirsing na pupku, jedan je na desnom uvetu, dok na levom ima čak četiri!


2. Pegica na oku

 

Mnoge dame širom sveta pokušavaju da iskopiraju stil, frizuru i šminku slavne starlete, međutim, jednu stvar zasigurno ne mogu. Reč je o malenoj pegi i to - na očnoj jabučici! Sigurni smo da ovaj detalj nikada niste uočili!

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Youtube Prinscreen

3. Neobičan način spavanja

 

Još jedna od zanimljivosti vezana za Kim jeste da njeno spavanje izgleda pomalo - neobično! Naime, Kim je priznala da uvek spava sa blago otvorenim očima i našalila se da se oni koji su u prilici da vide taj prizor svaki put - prestrave!


4. Obožava pčele

 

Dok većina nas ima strah od ovih insekata, Kim ih prosto obožava! Starletu su još od detinjstva fascinirale pčele, pa je volela da ih drži u ruci i igra se sa njima. Još zanimljivije je to da nikada nije doživela nijedan ubod!

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

5. Ima užasan strah od visine

 

Iako je u dvadesetim godinama iskusila skok s padobranom, sada se užasava visine.


6. Udavala se tri puta

 

Iako ste bili ubeđeni da je starleta dva puta izgovorila "da", varate se. Kim je naime pre braka sa Krisom Hemfrisom, nakon kog je sudbonosno da izgovorila i Kanijeu Vestu, bila udata za muzičkog producenta Dejmona Tomasa. U bračnu zajednicu stupila je kada je imala samo 19 godina, a razvod je usledio tri godine kasnije, nakon što je duže vreme trpela emocionalno i fizičko nasilje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia


7. Najveći je fan Elizabet Tejlor

 

Nakon smrti čuvene Elizabet Tejlor, Kim je potrošila čitavih 65 hiljada dolara na nakit koji je pripadao upravo slavnoj holivudskoj lepotici. Osim toga, u njenom porodičnom domu nalazi se ogroman portret legendarne glumice.

 

8. Snimila je jedan singl

 

Malo je poznato da je Kim 2011. godine pokušala da se oproba i kao pevačica. Iako su mnogi smatrali njen singl Jam (Turn it up) potpunim promašajem i "gubljenjem vremena", ispostavilo se da je ovaj "muzički ispad" imao svoju dobru stranu, budući da je deo zarađenog novca od ove numere Kim donirala jednoj dečijoj bolnici.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia


9. Poslala je lažne fotografije ćerke Nort

 

Nakon rođenja svog prvog deteta, ćerkice Nort Vest, Kim i Kanije svojim prijateljima poslali su lažne fotografije bebe, kako bi proverili da li će neko od njih pokušati da ih proda medijima. Zapravo, neki od njih i jesu, a Kim je tada na neobičan način naučila važnu lekciju o pravim prijateljima.


10. Dobitnica je glumačke nagrada

 

Malo poznat detalj iz života slavne Kim jeste to da se može "pohvaliti" nagradom iz oblasti glume. Naime, Kim je 2014. godine osvojila nagradu za ulogu u filmu Temptation: Confessions of a Marriage Counselor. Ipak, nije na odmet spomenuti da je reč o nagradi za najgoru sporednu ulogu.

 

 

 

makonda-tracker