gala veče u njujorku

SOFIJA I BOJANA ZASENILE KIM I KORTNI: AmFar okupio najveća imena svetskog šoubiznisa, a DVE SRPKINJE očarale su SVE PRISUTNE!

Sve oči su pratile baš njih, a one su ponosno pozirale paparacima

2
1 / 12 Foto: PROFIMEDIA

Najveće zvezde modnog sveta sinoć su bile prisutne na dodeli AmfAR nagrada u Njujorku. Ovaj gala događaj okupio je najveće zvezde svetskog šoubiznisa i predstavnika mode, a ovom prilikom najveću pažnju privukle su sestre Kardašijan, budući da dugo nisu bile prisutne na nekom od ovakvih događaja.

 

Kim, koja je bila prezenter, nosila je izazovnu crnu haljinu modne kuće Versaće, koja je otkrivala njen bujni dekolte, dok je njena sestra Kortni bila obučena u skoro indentičnu crnu haljinu iste modne kuće.

 

Glumica Mila Jovović plenila je svojom harizmom i fantastičnim izgledom, a tokom zabave kamere su je fotografisale pored glumice Mišel Rodrigez sa kojom je sarađivala na filmu. Paparaci su najviše fotografisali Hajdi Klum koja je kao i uvek izgledala spektakularno, dok je Aleksandra Amrozio profesionalno pozirajući zauzela zanosnu pozu.

 

Rame uz rame sa svetskim zvezdama našle su se i dve Srpkinje - manekenke Sofija Milošević i Bojana Krsmanović, koje su svojom lepotom i celokupnim izgledom privukle veliku pažnju tamošnje javnosti i očarale sve prisutne.

 

 

makonda-tracker