nije joj bilo lako

SERSEI LANISTER ŽIVOT NIJE MAZIO: Glumica iz "Igre prestola" preživela je PAKLENE TRENUTKE, a veza sa OVIM KOLEGOM iz serije imala je više nego BURAN ishod

1

U životu je prošla kroz vrlo mučne periode

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nju ceo svet zna kao Sersei Lanister iz serije "Igra prestola", koja je mnogima najomraženiji lik, a glumica koja je tumači, Lina Hidi, kaže da joj je uloga života otvorila mnogo vrata, iako ne razume zašto je ljudi gledaju popreko kad je sretnu na ulici. 

 

Međutim, iako je sada čitav svet prepoznaje (neko je voli više, a neko manje), Linin život nije bio lak.

 

Lina se udala za muzičara Pitera Lougrana u maju 2007. godine, sa kojim je dobila sina Vilija 31. marta 2010. Ubrzo nakon porođaja izjavila je da to bio najteži momenat u njenom životu, jer je brzo shvatila da pati od postporođajne depresije.

 

"Još od 15 godine patim od kliničke depresije, ali nekako sam uspevala da je balansiram bez lekova sve dok nisam dobila sina. Potpuno bih izgubila kontrolu nad svojim životom i na kraju sam pronašla čoveka koji je miks istočnjačke i zapadnjačke filozofije na polju savremene medicine. Prošla sam put koji je sve promenio za mene. Nisam želela da budem zavisnik i da ne mogu da živim bez lekova i tableta", rekla je Lina za britanski "Telegraf".

 

Glumica je priznala da kad je napunila 40 godina se osetila uplašenom jer nije bila sigurna da će njena karijera opstati.

 

"Pomislila sam - da li želiš da radiš ovo zauvek i da budeš osuđivana na osnovu izgleda na audicijama na kojima imaš pet minuta da pokažeš da li si vredna. Glumački posao je brutalan, da se ne lažemo. Nisam sujetna, ali kad uđeš u sobu u kojoj četiri muškarca odlučuju da li ćeš dobiti ulogu - svi alarmi u glavi se upale", objasnila je glumica.

 

Kad je njen sin napunio godinu dana, Lina je potpisala papire za razvod braka zbog nepomirljivih razlika sa muzičarem. Brak je okončan 2013. godine u decembru, ali upravo u tom periodu su je mediji povezivali sa glumcem Džeromom Flinom, koji u "Igri prestola" tumači lik Brona. Njih dvoje su nakon raskida ostali u toliko lošim odnosima da ni u seriji nikad ne dele zajedničke scene.

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U julu 2015. godine Lina je dobila ćerku Tedi sa rediteljem Denom Kejdenom. Lina i Den se znaju još od mlađih nogu i posle veridbe rekli su sudbonosno "da" jedno drugom 2018. godine.

 

 

 

 

makonda-tracker