podelila zastrašujuće fotografije

POTRESNA ISPOVEST GLUMICE O DUGOGODIŠNJEM ZLOSTAVLJANJU: Ove rane su PRAVE, imam noćne more i ne, NISAM DOBRO!

0

Kada se izvukla iz nasilničke porodice, ušla je u vezu s nasilnim muškarcem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska glumica filma "Igra prestola" otkrila je da je trpela fizičko nasilje u porodici, a priznala je kako još uvek ima traume i da noću ne može da spava.

- Ovi ožiljci su pravi. Moja porodica me je bičevala 'u ime umetnosti'. Nisam na to gledala kao na oblik nasilja. Mislila sam da je to normalno, jer je u ime umetnosti - napisala je britanska glumica Esme Bjanko (36).

 

Na Instagramu je podelila i fotografiju na kojoj se vide njena leđa puna rana od bičevanja, a koje joj je zadao njen tadašnji dečko. Kaže kako nje je na ovaj potez podstaknuo pokret #IAmNotOK koji naglašava da žrtve nasilja do kraja života vuku posledice za sobom.

 

- Ovo su moja leđa. Ove rane su prave. Usprkos mnogim godinama koje su prošle od ovoga, i dalje imam noćne more. Ja sam preživela žrtva nasilja u porodici i ne, nisam dobro - napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esmé Bianco (@esmebianco) on

Kada se izvukla iz nasilničke porodice, ušla je u vezu s nasilnim muškarcem. Toliko ga se bojala da ni za sopstveni rođendan nije mogla da bude srećna.

 

- Noć pre slavlja bila sam zaključana u sobi i nisam spavala. Preživljavala sam na veoma maloj količini hrane i bila sam fizički i mentalno zlostavljana. Često mi nije dozvoljavao da uopše spavam - priseća se Esme.

 

Fanovi su joj u komentarima ostavili puno pozitivnih komentara kako je smatraju jakom ženom.

 

 

makonda-tracker