PRAVI HAOS

PONOVO IZGUBIO KOMPAS: Nikolas Kejdž se pre par dana NAPRASNO OŽENIO, a danas već TRAŽI RAZVOD, a evo i zašto

1

Glumac je impulsivno izgovorio “sudbonosno da” i odmah se pokajao

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Nikolas Kejdž podneo je zahtev za poništenje braka, istog onog koji je sklopio pre četiri dana sa 19 godina mlađom šminkerkom Erikom Koike u Las Vegasu.

 

On je dospeo na naslovne strane tabloida zbog načina na koji je vadio dozvolu za venčanje - prvo je čačkao po aparatu za dozvolu, a onda unezvereno ponavljao: "Neću da se venčam, uzeće mi sve pare".

 

Iste večeri je ipak izgovorio sudbonosno "da" (treći put), a "srećna mlada" je Erika Koike, lepotica s kojom je Kejdž u vezi tek nekoliko meseci.

 

foto: Profimedia

 

Par dana bračne "sreće" i eto zahteva za poništenje braka. Nikolas Kejdž je podneo zahtev "jer je bio previše pijan da bi znao šta radi".

 

Zahtev je podneo sudu u Vegasu i u njemu stoji da je "podnosilac zahteva bio u takvom stanju da nije znao šta radi". U zahtevu stoji i da "gospodin Kejdž nije znao da osoba koju je oženio ima kriminalnu prošlost" i da bi zato bilo najbolje da ovog braka "kao da nije ni bilo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @talksandthought on

 

Nikolas i Erika zajedno su skoro dve godine, a počeli su da ih viđaju zajedno odmah nakon što se on nakon 12 godina braka razveo od treće supruge Alis Kim, sa kojom ima trinaestogodišnjeg sina po imenu Kal-El Kopola Kejdž.

 

Njegov prvi brak sa Patrišom Arket trajao je 6 godina, da bi se potom oženio Lisom Meri Prisli. Taj brak je potrajao dve godine.

 

Glumac ima još jednog sina, glumca Vestona Kopolu Kejdža (28) iz vanbračne veze sa glumicom Kristinom Fulton.

 

 

makonda-tracker