danas proslavlja 54. rođendan

UDALA SE U CRNOJ VENČANICI, A ONDA SE GORKO POKAJALA: Ove detalje iz života jedne od omiljenih glumica SIGURNO niste znali!

0

Slavna glumica danas proslavlja 54. rođendan, a mi vam otkrivamo detalje iz njenog života koji su bili malo poznati javnosti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WEDDING DRESS INSPIRATION (@theinspiredoneofakindbride) on


2. Udala se u crnom


U maju 1997. godine, Sara i Metju zavetovali su se na večnu ljubav. Mlada je nosila crno, a razlog je otkrila u intervjuu za Meri Kler.

 

- Bilo me je sramota da se udam u belom, a ni on ni ja nismo hteli da privlačimo mnogo pažnje... Kajem se zbog toga svakako - ispričala je glumica u intervjuu tom prilikom.

 

 

3. Bila je sa Robertom Daunijem Džuniorom za vreme njegove borbe sa zavisnošću

 

- Bio sam tako sebičan... Voleo sam da pijem, imao sam dosta problema s drogama, ali njoj to kao da nije bilo važno. Pružila mi je dom i razumevanje. Pokušala je da mi pomogne. Umela je da me otrezni i onda bismo otišli da kupujemo nameštaj zajedno. Ona je jedna sila od žene - rekao je glumac svojevremeno za magazin Parejd.

Par je bio u vezi sedam godina.

 

4. Jedina koja se nije skinula u seriji.


Po ugovoru, Sara Džesika Parker nema ni jednu jedinu golišavu scenu u "Seksu i gradu", za razliku od ostale tri koleginice Kim Katral, Sintije Nikson i Kristin Dejvis.

 

foto: Profimedia


 

 

 

makonda-tracker