DA LI SE SLAŽETE SA TIM?

Ima li ISTINE u tome: Ovim damama su rekli da nisu dovoljno LEPE za HOLIVUD a napravile su ZAVIDNE karijere!

0

Verujte samo svojim potencijalima. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Sara Džesika Parker koja će večno biti upamćena po kultnoj ulozi Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", nailazila je na kritike u vezi sa svojim fizičkim izgledom, pa ju je tako časopis "Maksim", 2008. godine proglasio najmanje seksi ženom na svetu. 

 

foto: Profimedia

Sledeća dama je neprikosnovena Meril Strip, koja ima najviše nominacija za Oskara, ali je odbijena mnogo puta zbog fizičkog izgleda.

 

 

foto: Profimedia

Ne treba ni spominjati koliki je uspeh postigla Kejt Vinslet sa filmom "Titanik", kao i sa svim ostalim ulogama, ali je za to morala dobro da se potrudi, jer su je još u adolescentskom dobu odbijali pod izgovorom da je "debela".

 

foto: Profimedia

Među ovim dama našča se i veoma uspešna glumice Ris Viderspun, koja se godinama borila sa odbijanjem. U jednom od intervjua Ris se obratila svima koji žele da se bave ovim poslom.

 

Moraš da budeš skoncentrisan i jak, jer samo takva snažna ličnost može da se izbori sa odbijanjem. Kada sam prvi put išla na kasting, slušala sam kako mi svi govore da nisam visoka, da nisam baš lepa, a ni mnogo inteligentna."

 

foto: Profimedia

 Kada god pomislite da odustanete od svojih snova, setite se njihovih reči.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker