mnogi priželjkuju konačno pomirenje

Pružio joj utehu nakon majčine smrti: Brojni detalji trenutnog odnosa Breda Pita i Dženifer Aniston iznenadili su javnost

0

Svakodnevno saznajemo sve više informacija o nekadašnjem bračnom paru

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi više detalja o odnosu holivudskih zvezda i bivših supružnika Dženifer Aniston i Breda Pita izlazi u javnost nakon što je on snimljen kako dolazi na njenu rođendansku proslavu održanu prošlog vikenda.

 

Džen i Bred bili su "zlatni par" Holivuda, sve dok se nisu odlučili razvesti, nakon što se on zaljubio u koleginicu Anđelinu Džoli na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit".

 

Navodno, par je ponovo u dobrim odnosima od 2016. godine, a zbližila ih je smrt Dženiferine majke, ali i razvod od drugog supruga, glumca Džastina Terua 2017. godine.

 

"Bred se javio Džen nakon što joj je majka umrla. Dirnulo ju je to što je znao kako joj je u tom razdoblju bilo teško", otkrio je izvor blizak bivšim supružnicima za Us Weekly.

 

Nakon toga se ona, navodno, javila Bredu usred bitke za starateljstvo nad decom koju je vodio sa, sada već bivšom suprugom, Anđelinom Džoli i ponudila mu da svedoči u njegovu korist na sudu.

 

"Od tada se dopisuju porukuma, telefonom razgovaraju i jednostavno su postali dvoje ljudi koji su delili zajednički život i sada imaju puno poštovanja jedno prema drugom", izjavio je izvor.

 

Javnost je ostala pozitivno iznenađena nakon što je Bred snimljen kako dolazi na Dženiferin rođendan, a brojni obožavaoci su izrazili želju za obnavljanjem njihove ljubavne veze.

 

"Bred je želio biti uz Džen na proslavi njenog rođendana. On se ne želi osvrtati na prošlost i, naravno, voleo bi da je njihov brak završen na lepši način. Tražio je njen oproštaj i ona mu ga je dala", ispričao je izvor.

 

Prema pisanju Entertainment Tonighta, Bred je većinu vremena na rođendanskoj zabavi proveo u društvu Džordža Klunija i Orlanda Bluma.

 

"Dženifer je stavila Breda na listu gostiju, a on se u to vreme nalazio u gradu, pa mu je bilo drago što će se moći odazvati pozivu i proslaviti s njom pedeseti rođendan. Nisu proveli celo veče zajedno, nekoliko su puta razgovarali i on ju je bio zagrlio. Puno je vremena prošlo od njihovog braka, ali planiraju i žele ostati prijatelji do kraja života. Nema nikakvih drugih osećanja među njima. Svesni su i toga da se glasine o njihovom pomirenju jave prilikom bilo kog susreta", tvrdi neimenovani izvor.

 

Nije poznato šta je Bred poklonio bivšoj, jer je njegov poklon, kao i pokloni ostalih gostiju, poslan pravo na njenu adresu.

 

 

makonda-tracker