ŠUŠKA SE

VERIDBA, PA ODMAH BEBA? Keti Peri i Orlando Blum hoće što pre da postanu roditelji

0

Slavni par ozbiljno radi na tome da dobije svoju prvu prinovu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum verili su se za Dan zaljubljenih. Oni očigledno ne žele da ostanu vereni još dugo, jer ozbiljno razmišljaju o venčanju i proširenju porodice.

 

Kako otkriva izvor blizak paru, pevačica i glumac neće biti jedan od onih holivudskih parova koji su vereni godinama, već planiraju da što pre ozvaniče svoju romansu. Izvor je za People magazin otkrio:

 

- To im je trenutno prioritet. Pričaju o veridbi već neko vreme. Keti je shvatila da se oseća sigurno uz Orlanda. Ona se jako loše osećala nakon razlaza s Raselom Brendom, pa je to što se ponovo udaje velika stvar za nju. Njeni prijatelji i porodica su jako uzbuđeni zbog njih – otkrio je izvor za magazin People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

On dodaje da je jedan od glavnih razloga zbog kojeg će požuriti sa venčanjem i svadbom taj što žele uskoro da prošire porodicu:

 

- Oni žele da imaju dete što pre.

 

Kako ih u ovom planu ništa ne bi sputavalo, izvor kaže i da je Keti spremna da neko vreme žrtvuje svoju karijeru. Zbog toga će u narednom periodu usporiti sa projektima, snimanjem novog albuma i nastupima.

 

 

makonda-tracker