NIKAKO DA SE SMIRI

ZA LEPOTU, SPREMNA NA SVE: Kim Kardašijan je do te mere opsednuta svojim telom da planira da izvadi rebra

1

Rijaliti zvezda se svakodnevno podvrgava strogim dijetama i iscrpljujućem režimu vežbi, ali ni to joj nije dovoljno da bude zadovoljna sobom

foto: promo
foto: promo

Nije tajna da je Kim Kardašijan opsednuta svojom linijom, a to je više puta i potvrdila – jedan od trenutaka kada se javnost uverila u njenu opsednutost sobom bio je snimak koji je prošle godine podelila na društvene mreže, a na kome je sa sestrom Kloe razglabala o dijeti.

 

Kim je smatrala komplimentom to što je Kloe tom prilikom izjavila da je struk njene sestre “anoreksičan” i da “nikada nije videla mršaviju osobu u svom životu” , a Kim je priznala da je u to vreme jela samo žitarice, salate i “udisala različit vazduh”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Ipak, šest meseci kasnije, ispostavilo se da nije bila u pitanju šala! Kako je Life & Style ekskluzivno saznao, Kim je spremna da podnese ogromne žrtve samo kako bi zadržala idealnu sliku koju ima o svom telu.

 

- Kim je izjavila da želi da izgleda gotovo nerealno, i to planira da uradi tako što jede kao ptičica otkrio je izvor.

 

- Pije samo zelene i zdrave šejkove i ne uzima puno proteina. Prilično je ekstremna. Dimenzije njenog tela su potpuno nerealne, i nekada je toliko umorna da ne može da ustane iz kreveta, verovatno jer ne uzima dovoljno kalorija, ali svejedno ne preskače teretanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Ipak, kako je izvor potvrdio, umor i malaksalost ne sprečavaju Kim da redovno posećuje teretanu i izlaže svoje telo dodatnim naporima.

 

- Ide u teretanu i dva ili tri puta dnevno - izjavio je izvor koji je dodao da su njeni treninzi prilično ekstremni kao i da ide na trčanje, radi čučnjeve, trbušnjake i pored toga boksuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

- Misli da izgleda seksipilnije nego ikada zbog treninga kojima se izlaže.

Izvor je naveo da se njena porodica brine da je opsesija zgodnim telom i treninzima otišla predaleko, kao i da njeno telo sada izgleda potpuno neprirodno. Naime, prema njegovim rečima, njen struk je izuzetno tanak, grudi i zadnjica su ogromne, a ona teži svega 50 kilograma, što uz njenu visinu deluje potpuno veštački.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Većina žena nikada ne bi mogla da postigne ovo što zvezda radi, ali to je zbog toga što treninzi i ekstremna dijeta nisu jedina stvar koja je čini takvom kakva jeste.

 

- Već je išla na gomilu zatezanja i popunjavanja, a čak bi pristala da izvadi i rebra ukoliko bi joj to donelo ono što želi - odao je izvor.

 

Njeni prijatelji i porodica smatraju da će njena opsesija otići još dalje, obzirom da ona ni sada nije zadovoljna svojom linijom i planira da uradi sve kako bi “kreirala samu sebe” bez obzira koliko je koštalo – finansijki ili bilo kako drugačije.

 

 

makonda-tracker